Etihad awards nu online te boeken bij AAdvantage1 min leestijd

Boeing 787 Dreamliner van Etihad stijgt op (Bron: Etihad)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Sinds kort is het na lang wachten nu ook mogelijk om Etihad awards online te boeken via de website van American AAdvantage. Een aantal weken geleden besloot American Airlines over te gaan op dynamische awards.

AAdvantage Etihad awards online te boeken

Tot voor kort was het nodig om te bellen met American Airlines om Etihad awards te boeken. Nu vele awards online te boeken zijn kon American Airlines met Etihad natuurlijk ook niet achterblijven. Etihad is hiermee de laatste partner van American Airlines die tot voor kort nog niet online te boeken was. Veel leden van AAdvantage wisten zelfs niet eens dat deze awards te boeken zijn. Als je immers op de website boekt zag je tot voor kort geen Etihad awards. Nu deze awards online te boeken zijn zullen dus ook meer mensen voor Etihad kiezen.

Etihad Airbus A350-1000 business class;
Sinds kort kun je Etihad awards ook online boeken bij AAdvantage. (Foto: Etihad)

Hierdoor wordt het gehele boekingsproces ook een stukje makkelijker. Tot voor kort moest je namelijk steeds bellen om een award met Etihad te boeken. Het was dan ook nog maar de vraag of je dan een goede agent aan de lijn kreeg die weet hoe je zoiets moet boeken. Naast Etihad kun je op de website van AAdvnatage ook awards met de volgende maatschappijen boeken: Air Tahiti Nui, Alaska Airlines, American Airlines, British Airways, Cape Air, Cathay Pacific, Fiji Airways, Finnair, GOL Airlines, Hawaiian Airlines, Iberia, Japan Airlines, JetBlue, Malaysia Airlines, Qantas Airways, Qatar Airways, Royal Air Maroc, Royal Jordanian Airlines, Silver Airways en SriLankan Airlines. AAdvantage awards kun je via deze link boeken.

Uitgelichte afbeelding: Etihad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *