Ethiopian Airlines alleen nog rechtstreeks naar Brussel1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Ethiopian Airlines vliegt aankomende winter alleen nog rechtstreeks naar Brussel. Op dit moment maakt het toestel regelmatig nog een tussenstop in Oostenrijk.

Ethiopian Airlines rechtstreeks naar Brussel

In de aankomende winterdienstregeling vliegt Ethiopian Airlines uitsluitend zonder tussenstop in Wenen naar Brussel. Alle vluchten naar België worden dan rechtstreeks uitgevoerd vanaf Addis Abeba.

Op de dagelijkse vluchten zet de luchtvaartmaatschappij voornamelijk een Boeing 787-8 of B787-9 Dreamliner in. Sommige vluchten worden uitgevoerd met een Boeing 777-200LR of een Airbus A350-900.

In de Boeing 787 Dreamliners staan de Business Class stoelen in een 2-2-2 opstelling. In de Economy Class cabine staan de stoelen in een 3-3-3 opstelling.

Ethiopian Airlines vliegt aankomende winter alleen nog rechtstreeks naar Brussel. Op dit moment maakt het toestel soms nog een tussenstop in Oostenrijk.

Tussenstops in Europa

Naar diverse bestemmingen in Europa blijft de luchtvaartmaatschappij een tussenstop maken. De Europese vluchten zijn vaak ook los te boeken.

Zo vliegt de luchtvaartmaatschappij deze winter bijvoorbeeld via Wenen naar Copenhagen en Warshau. Ook worden Milaan en Zurich met elkaar gecombineerd, net zoals Madrid en Marseille. Het is ook mogelijk om tussen Stockholm en Oslo te vliegen met de Star Alliance maatschappij.

Nieuwe routes vanaf Brussels Airport

Recentelijk is het aantal vliegroutes naar Brussel aanzienlijk uitgebreid. Brussels Airlines biedt nu vluchten aan naar Nairobi, Play Airlines heeft haar diensten hervat, en Air Canada vliegt weer naar de Belgische luchthaven.

Komende winter zal Brussels Airlines ook de route naar Fuerteventura heropenen, en vanaf december zal Thai Airways weer naar Brussel vliegen. Per oktober start ook Norwegian met een nieuwe route naar Tromsø.

Afbeeldingen ©Boeing-Ethiopian/BrusselsAirport

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *