Error fare: Qatar in Business naar Australië voor 1200 euro1 min leestijd

Qatar Airways Sale

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Qatar is al vaker aan het stunten met business class prijzen. Een ticket naar de andere kant van de wereld, in business class, voor deze prijs kan daarentegen niets anders dan een error fare zijn.

Qatar error fare

Vanaf Zurich naar Adelaide en terug, voor 1312 CHF  = 1297 euro, boekbaar direct op de Qatar Airways site!

Volgens de tarief regels zou je kunnen reizen tussen 14 oktober en 10 december, en dien je voor 16 oktober te boeken. De kans is alleen bijzonder klein dat Qatar deze fare tot de 16e beschikbaar heeft…

 

Zeker zo’n promo fare zonder miles?

Absoluut niet! Deze fare boekt in boekingsklasse R, waardoor je gewoon bij British Airways Executive Club of Airberlin kan crediten.

Mocht je voor BAEC kiezen, kun je met een overstap in Doha, uitkomen op een mooie 600 Tier Points, direct genoeg voor British Airways Executive Club Silver welke je direct 50% bonus Avios geeft en toegang tot business lounges wereldwijd.

Is Qatar Business zo bijzonder?

Nog niet zo lang geleden heeft onze eigen Theo de Qatar Business class cabine tot in de details gecontroleerd en was razend enthousiast. Als je een idee wilt krijgen wat je kunt verwachten kun je altijd zijn review er nog even bijpakken.

Eerst boeken, dan plannen

Deze deal is dusdanig goed, dat het waarschijnlijk een kwestie van uren zal zijn voordat hij niet meer te boeken is. Als je graag in alle comfort van Qatar naar Australië wilt, moet je dus snel handelen.

Gezien het waarschijnlijk om een foutje van Qatar gaat, kan je het beste wel wachten met het boeken van positioning flights naar Zurich en hotelreserveringen e.d., aangezien er een reeële kans is dat je ticket na boeking nog door Qatar gecanceled wordt.

Thanks InsideFlyer DE!

Reacties

  1. JvZ zegt

    Een beetje suf (om een nieuwsbericht aan een error fare te wijden en deze term te noemen. Dan weet je zeker dat het tarief in no-time verdwenen is.. Dat zou een Insideflyer toch wel moeten weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *