Emirates SkyWards verlengt geldigheid elite status1 min leestijd

Emirates haalt stof van A380 en zet ze in voor cargo

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Emirates heeft deze week laten weten de status van bestaande SkyWards leden met nog een jaar te verlengen. Daarnaast verlengt het programma ook de geldigheid van gespaarde punten met 12 maanden.

Emirates verlengt status met nog een jaar

Net na de uitbraak van de pandemie bracht Emirates al versoepelingen door in het SkyWards programma. Zo werd het o.a. gemakkelijker om elite status te behalen. Vanwege de aanhoudende reisbeperkingen heeft de maatschappij nu besloten de elite status van bestaande leden met nog eens 12 maanden te verlengen. Hetzelfde geldt voor de geldigheid van de gespaarde punten. Maak je dus geen zorgen als je Platinum, Gold of Silver status in februari 2022 verloopt. Deze is namelijk nu geldig tot februari 2023.

Dit is Emirates nieuwste product - Premium Economy
Emirates verlengt geldigheid elite status met nog een jaar. (bron: Emirates)

Daar houdt het echter niet bij op. Ook de geldigheid van gespaarde punten is met nog eens een jaar verlengd. Deze Skywards miles kun je voor verschillende doeleinde gebruiken. Waaronder het kopen van upgrades of toegang tot de Emirates Lounges. Mocht het zo zijn dat deze Skywards Miles binnenkort verlopen, dan heeft Emirates goed nieuws voor je. De geldigheid van de miles is nu verlengd tot en met 31 maart 2022.

Emirates business class lounge Dubai
Ook de geldigheid van gespaarde punten is met een jaar verlengd.

Conclusie

Deze verlenging zat er al aan te komen aangezien vele andere frequent flyer programma’s en hotelprogramma’s ook de geldigheid van elite status hebben verlengd. Het is nu afwachten of het programma het in 2022 ook gemakkelijker maakt om elite status te behalen. Dit jaar is het namelijk mogelijk om dubbele tier miles te sparen om zo sneller elite status te krijgen of te behouden.

Uitgelichte afbeelding: Emirates

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *