Emirates maakt Skywards miles kopen en overdragen goedkoper1 min leestijd

Skywards

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Kom je Skywards miles tekort voor een award vlucht of upgrade? Of heeft een familielid nog een stapel liggen waar niks mee gebeurt? Dan is het nu wellicht aantrekkelijk om daar wat aan te doen. Emirates heeft het kopen, overdragen en schenken van miles goedkoper gemaakt. De prijs voor het kopen van 1000 miles is omlaag gegaan van 40 USD naar 30 USD. Ook de jaarlijkse limiet is omhoog gaan van 25.000 naar maar liefst 100.000. Deze limiet en prijs geldt ook als je miles schenkt aan een ander lid. Zijn de miles al verdiend maar wil je ze overdragen naar een ander account? Dat kost voortaan 15 USD per 1000 miles in plaats van 25 USD. Hier is de limiet voor het aantal overgedragen punten per jaar verdubbeld naar 50.000. Emirates maakt tegenwoordig gebruik van Points.com om de transacties te verwerken. Binnen 48 uur zou de transactie moeten zijn verwerkt en de miles bijgeschreven in je account. De gehele voorwaarden vind je hier.

Emirates A380
Upgrade met Skywards naar Business Class

Verlopen miles

Nieuw is het heractiveren van verlopen miles. Zijn je Skywards miles de afgelopen 6 maanden verlopen? Dan kan je voor 20 USD per 1000 miles deze weer activeren tot een maximum van 50.000. Je moet je echter wel afvragen of dit zin heeft als je klaarblijkelijk niet genoeg met Emirates vliegt om de miles actief te houden.
Voor het kopen of overdragen van miles geldt: doe dit alleen met een specifiek doel in gedachte en niet speculatief. Er zijn op dit moment geen aanwijzingen voor, maar een devaluatie kan altijd voorkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *