Eindhoven Airport opent Relay boekwinkel1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Op de Brabantse luchthaven Eindhoven Airport is gisteren de Relay boekwinkel geopend. De winkel is onderdeel van Lagardère Travel Retail en met de komst sluit de AKO winkel.

Relay winkel op Eindhoven Airport

In de Relay winkel kun je een breed assortiment aan boeken, reisaccessoires en tijdschriften vinden.De winkel is geopend tijdens de openingsuren van de luchthaven. In veertien andere landen kun je ook meer dan 1000 Relay winkels vinden.

De winkel is ongeveer 200 meter groot en staat in de terminal voor de veiligheidscontrole. Je hoeft dus niet per se te vertrekken van de luchthaven om te kunnen winkelen bij Relay.

Het is de eerste vestiging op een Nederlandse luchthaven. De formule is al wel te vinden op zeven Nederlandse NS-stations. Op de plek op de luchthaven waren voorheen de Rituals, Victoria’s Secret en Travel & Fashion gevestigd. Deze winkels zijn nu dus gesloten.

© Twycer / www.twycer.nl

Lagardère Travel Retail heeft ook vele andere merken in haar portfolio. Op de luchthaven van Amsterdam Airport Schiphol is het bedrijf ook aanwezig met kledingwinkels.

Vlieg je vanaf Eindhoven Airport en heb je een Privium lidmaatschap? Dan kun je ook gebruik maken van de Aspire lounge en fast-track mogelijkheid. Heb je geen lidmaatschap, dan zijn er ook andere manieren om er gebruik van te maken. De fast-track is onlangs heropend, maar de toegangsprijs is wel flink gestegen.

Afbeeldingen ©Twycer/EindhovenAirport

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *