Dubbele Avios bij British Airways voor je volgende vier vluchten2 min leestijd

British Airways B787 ©British Airways Avios

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

British Airways Executive Club heeft een nieuwe promotie waarbij leden dubbele Avios kunnen verdienen voor de eerste vier vluchten. Deze promotie is geldig voor reizen in alle cabines en bestemmingen.

Dubbele Avios – voor maximaal vier vluchten

Je ontvangt alleen dubbele Avios voor nieuwe boekingen die je na registratie hebt gemaakt. Vluchten moeten geboekt zijn voor 20 november 2022. Alle vluchten tot 31 januari 2023 komen in aanmerking.

De eerste vier vluchten die je maakt na het registreren komen in aanmerking voor de promotie. Alle vluchten van British Airways komen in aanmerking. Transatlantische vluchten met American Airlines, Finnair of Iberia komen ook in aanmerking. Deze vluchten moeten dan wel een British Airways (BA) vluchtnummer hebben.

Alleen de basispunten komen in aanmerking voor de bonus. De Avios die je verdient met bijvoorbeeld een elite status worden niet verdubbeld. De bonuspunten staan binnen 48 uur in het account.

Iberia & British Airways Avios worden revenue-based

British Airways en Iberia maken de loyaliteitsprogramma’s revenue-based. Het aantal Avios dat je spaart zal afhangen van de ticketprijs. Deze Avios kunnen uitgegeven worden aan bijvoorbeeld award vluchten en upgrades.

Per november 2022 zal het aantal Avios dat je krijgt in het programma van Iberia afhangen van de ticketprijs. Het gaat daarbij om het ‘kale’ ticket. Belastingen en toeslagen tellen niet mee. Voor uitgaven die je doet voor extra opties zoals het selecteren van een stoel, komen ook in aanmerking. Op deze uitgave ontving je voorheen geen punten.

Het programma van British Airways zal in 2023 overgaan op het nieuwe systeen. Tot die tijd spaar je nog op basis van de gevlogen afstand en de cabine waarin je vliegt. Boek je vaak goedkope tickets, dan kun je wellicht nu beter gebruik maken van British Airways. Deze kun je dan gratis overboeken naar Iberia als je normaliter dat programma gebruikt. Boek je dure tickets, dan ben je wellicht beter uit bij Iberia. De promotie voor dubbele punten geldt nu alleen bij British Airways.

British Airways A320

Afbeeldingen ©Avios/BritishAirways

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *