Dubbele Avios bij British Airways voor je volgende 10 vluchten

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

British Airways Executive Club heeft een nieuwe promotie bekend gemaakt waarbij leden dubbele Avios kunnen verdienen. Zo zal de maatschappij ongetwijfeld hopen om haar leden weer aan te kunnen sporen om te gaan vliegen. Onlangs lanceerde ook Flying Blue een actie voor dubbele punten tot eind dit jaar. Echter zitten er bij British Airways wat meer haken en hogen aan.

Dubbele Avios – voor maximaal 10 vluchten

Vooropgesteld krijg je alleen dubbele Avios voor nieuwe boekingen, die na registratie zijn gemaakt. Registreren kan hier. Vluchten moeten geboekt zijn voor 31 augustus en gevlogen voor 31 december. De eerste 10 vluchten, op basis van de vluchtdatum, verdienen de dubbele punten. De volgorde van boeken maakt niet uit. Alle vluchten met British Airways komen in aanmerking alsmede trans-Atlantische vluchten met een BA vluchtnummer en uitgevoerd door joint venture partners American Airlines, Iberia of Finnair.

De bonuspunten worden berekend over het basisaantal dat je zou verdienen, exclusief bonussen voor de reisklasse of op basis van je Executive Club niveau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *