Drive-inchecken deze maand weer beschikbaar op Schiphol P32 min leestijd

Ingang van Schiphol Parking P3 (Bron: Schiphol Parking)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Tijdens de meivakantie is het weer mogelijk om gebruik te maken van Drive-inchecken op P3 van Schiphol Parking. Je kunt je ruimbagage direct afgeven op de parkeerplaats en hoef je niet mee te nemen in de shuttlebus naar de terminal op Amsterdam Airport Schiphol.

Drive-inchecken voor KLM, TUI en Transavia beschikbaar

Door gebruik te maken van Drive-inchecken kun je de ruimbagage afgeven op het parkeerterrein. Bij het afgeven van de ruimbagage krijg je ook direct de instapkaart voor je vlucht. Je hoeft in de terminal dan niet meer langs de incheckbalie. Bij aankomst kun je dan direct doorlopen naar de veiligheidscontrole.

De service is beschikbaar op P3 Lang Parkeren van Schiphol. Het maakt daarbij niet uit of je parkeert op het terrein of in de parkeergarage. De service is beschikbaar als je vliegt met KLM, TUI of Transavia.

Je moet minimaal 90 minuten voor vertrek van de vlucht inchecken op P3. Daarnaast is de service alleen beschikbaar voor reguliere ruimbagage. Afwijkende ruimbagage kan je niet afgeven op het parkeerterrein, dit kan alleen in de terminal.

Amsterdam Airport Schiphol Terminal 3 Drive Inchecken beschikbaar P3

Beschikbaar van 25 april t/m 10 mei 2024

Alle reizigers moeten persoonlijk aanwezig zijn bij de incheckbalie op P3. Reis je met KLM, dan kun je alleen in de ochtend gebruik maken van de Drive-inchecken service. Reizigers van Transavia en TUI kunnen dit ook in de middag doen:

Luchtvaartmaatschappij Drive-inchecken Openingstijden
KLM 25 april t/m 10 mei 2024 06.00 – 12.00
TUI 25 april t/m 10 mei 2024 02.00 – 06.00
09.00 – 14.00
Transavia 25 april t/m 10 mei 2024 02.00 – 06.00
09.00 – 14.00

Het gebouw waarin de Drive-inchecken service gevestigd is ligt in de buurt van de opstapplaats van de shuttlebus. De bagage kun je eventueel al uitladen voordat je de auto parkeert op het terrein of in de garage. Na het inchecken van de ruimbagage kun je de gratis shuttlebus nemen naar de terminal op de luchthaven. Deze vertrekt elke 10 minuten.

Na terugkomst op de luchthaven moet je de ruimbagage ophalen van de bagageband. Deze kun je vervolgens meenemen in de shuttlebus richting P3 Lang Parkeren. Het is niet mogelijk om de ingecheckte ruimbagage op te halen op het parkeerterrein.

Drive-inchecken Schiphol P3

Afbeeldingen ©Schiphol/KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *