Dit is het Social Winter Password bij Kimpton2 min leestijd

King Executive kamer in het Kimpton De Witt Hotel in Amsterdam (Bron: Kimpton Hotels)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Af en toe kun je leuke extra’s ontvangen in de verschillende Kimpton hotels wereldwijd. Dit heeft te maken met het Social Password van Kimpton. Met dit zogenaamde ‘wachtwoord’ kun je verschillende presentjes krijgen bij aankomst in het hotel. De Kimpton hotels, onderdeel van IHG, hebben eens in de zoveel tijd een nieuw password. Met een naderend nieuw seizoen en meer mogelijkheden om te reizen, komt Kimpton weer met een nieuw Social Winter Password.

Inchecken

Net als in elk hotel wereldwijd, check je ook bij aankomst in een Kimpton hotel in. Afhankelijk van een eventuele IHG-status ontvang je de geboekte kamer met verschillende voordelen. Het maakt niet uit wat je status bij IHG is, benoem hoe dan ook bij inchecken het Social Winter Password. Dit zorgt er namelijk voor dat je van verschillende extra voordelen kunt genieten. Dit voordeel is echter verschillend van het ene Kimpton tot het andere Kimpton hotel.

Hierbij kun je denken aan een gratis upgrade, een voucher voor een drankje aan de bar, gratis parkeren tijdens je hotelovernachting of zelfs een gratis ontbijt.

Verrassing van het Kimpton Secret Password op de kamer (Foto: InsideFlyer)
Verrassing van het Kimpton Secret Password op de kamer (Foto: InsideFlyer)

Gedurende een verblijf afgelopen winter in het Kimpton de Witt Amsterdam ontving ik een leuk geschenk. Ik kreeg namelijk een fles wijn, chocolaatjes en gemixte pinda’s. Benieuwd naar een verblijf in het Kimpton De Witt Amsterdam? Lees en bekijk dan de review van dit hotel.

Wat is het nieuwe Kimpton Secret Password?

Wat is het nieuwe Kimpton Social Winter Password?

Het vorige password was geldig tot en met 6 september. Het password was ‘No More Sweatpants’. Vanaf 26 november is er een nieuw Social Winter Password bij de Kimpton hotels geldig. Deze is geldig tot en met 21 februari 2022. Zeg je bij het inchecken ‘Just Chilling’, dan kom je in aanmerking van verschillende voordelen.

Op welk voordeel hoop jij deze winter gedurende je verblijf in het Kimpton?

 

Reacties

  1. JdV zegt

    Mooi. Ik zit eind december een weekje in een Kimpton in Beverly Hills. Zal Just Chilling even melden bij de receptie en hier meldden wat het oplevert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *