Deze bestemmingen vliegt KLM aan met de nieuwe Business Class & Premium Comfort in de 777-3002 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Al een tijdje heeft KLM haar Boeing 787 Dreamliner vloot geheel voorzien van het nieuwste Premium Comfort product. Sinds enige tijd is de maatschappij ook begonnen met het ombouwen van de Boeing 777 toestellen. Op dit moment zijn er 4 Boeing 777-300 toestellen voorzien van de nieuwe KLM Business Class en Premium Comfort stoelen, waarmee ze naar deze bestemmingen vliegen.

Ombouw cabine

KLM introduceerde alweer in mei 2023 haar nieuwste product: de Premium Comfort. Een cabine tussen Economy Class en Business Class in. Deze cabine biedt reizigers meer ruimte en comfort dan in de Economy Class terwijl het een stuk voordeliger is dan de Business Class van KLM. Je krijgt dan wel geen KLM-huisje, maar het product is in onze ogen echt de moeite waard!

In de Boeing 777-vloot van KLM introduceert KLM ook de nieuwe World Business Class-stoel en indeling. In de oude vloot is de indeling nog 2-2-2, maar in de vernieuwde cabine zal elke reiziger toegang hebben tot het gangpad in de 1-2-1 opstelling. Verder is de stoel ook vernieuwd ten opzichte van zijn voorganger in de Dreamliner vloot. Zo is er een schuifdeur voor meer privacy en een relaxmodus in de stoelen. Meer over de nieuwe World Business Class bij KLM in de Boeing 777 lees je hier.

Meer video reportages van onder andere de KLM Premium Comfort tref je op ons Youtube-kanaal. Check deze hier.

KLM Bestemmingen nieuwe cabines Boeing 777

Nog niet de gehele Boeing 777 vloot is omgebouwd en dit duurt ook nog wel eventjes. Eerst zullen alle Boeing 777-300 vliegtuigen worden omgebouwd. Hierna volgen de -200 varianten. Op het moment van schrijven is KLM haar PH-BVF aan het ombouwen.

Nieuwe Business Class Boeing 777 vloot KLM
Foto: KLM

KLM heeft desgevraagd aan InsideFlyer laten weten op welke bestemmingen deze nieuwe toestellen worden ingezet. Het gaat om de volgende bestemmingen waar KLM met de vernieuwde Business Class en Premium Comfort cabines in de 777-300 heen vliegt.

Noord- en Zuid-Amerika:

  • Atlanta
  • New York
  • Vancouver
  • Panama

Afrika:

  • Kaapstad
  • Lagos

Azië:

  • Singapore – Bali Denpasar
  • Jakarta – Singapore
  • Dubai
  • Shanghai

Omdat nog maar een beperkt aantal vliegtuigen is omgebouwd, kan het natuurlijk voorkomen dat KLM een toestel inzet dat nog niet is voorzien van de nieuwe cabine in World Business Class en Premium Comfort.

KLM’s Premium Comfort | Foto: InsideFlyer – Marco

InsideFlyer vroeg KLM ook of de Airbus A330 mogelijk toch wordt voorzien van een upgrade. Dit omdat het toestel voorlopig nog wel even in de vloot blijft. KLM geeft aan hier op dit moment nog geen update over te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *