Desinfecteer je spullen op Schiphol met UV-C licht

Schiphol Desinfectie UV-C licht

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Op Schiphol is het nu mogelijk om je persoonlijke spullen te ontsmetten. Dit kan met UV-C licht op drie locaties op de luchthaven. Deze ‘Sanitising Service’ punten kun je vinden op Schiphol Plaza, in Lounge 2 en tussen Aankomsthal 3 en 4.

Desinfecteer je persoonlijke spullen met UV-C licht

De Sanitising Service is beschikbaar voor bezoekers, overstappende, aankomende en vertrekkende reizigers. De service bestaat uit vier gedeelten. Daarbij kunnen reizigers hun handen desinfecteren en de spullen schoonmaken met vochtige doekjes. Ook is er handcreme beschikbaar. Met het UV-C licht kun je de persoonlijke spullen zoals een telefoon, paspoort of sleutels reinigen.

Ook is er een speciaal familiegedeelte gemaakt. Dit gedeelte is in hoogte aangepast en aantrekkelijk gemaakt voor kinderen. Hierdoor is het voor kinderen makkelijker om de service te gebruiken. De handgel is gemaakt van Nederlandse tulpenbollen en volledig duurzaam geproduceerd. Regelmatig is er iemand van Schiphol aanwezig om gebruikers te assisteren bij de Sanitising Service.

Op de luchthaven vind je ook 500 hand sanitisers. Deze zijn op diverse locaties op de luchthaven te vinden om de handen te reinigen. Facilititeiten die veel gebruikt worden, worden extra goed schoongemaakt. Daarbij kun je denken aan sanitaire voorzieningen als toiletten, maar ook de wachtruimtes en balies.

Op Schiphol is ook een Corona teststraat gerealiseerd. Deze teststraat kun je vinden tussen Aankomsthal 3 en 4. Hoe dit precies werkt lees je hier.

Schiphol Desinfectie UV-C licht

Afbeeldingen ©Schiphol

Reacties

  1. Van Gooiland zegt

    Waarom zou je in godsnaam je sleutels willen desinfecteren? Je sleutels?1? Worden die soms om de haverklap aangeraakt door allerlei enge mensen die misschien wel de corona onder de leden hebben?

    Het wordt met de dag gekker en hysterischer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *