Delta weer van Amsterdam Schiphol naar Portland1 min leestijd

Straks ook Delta Premium Select aan boord van de Boeing 767-200/-300 en Airbus A330 (Bron: Delta)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Delta Air Lines vliegt vanaf deze week weer naar Portland vanaf Amsterdam Airport Schiphol. Deze route was ruim twee jaar geschrapt vanwege het de pandemie.

Naast Portland vliegt de luchtvaartmaatschappij vanaf Nederland ook naar New York, Detroit, Atlanta, Boston, Minneapolis, Seattle en Salt Lake City. Op enkele van deze routes vliegt ook SkyTeam partner KLM.

Delta weer naar Portland

Tot en met 22 mei 2022 vliegt de luchtvaartmaatschappij op woensdag, vrijdag en zondag tussen Amsterdam en Portland. Vanaf 25 mei wordt de verbinding uitgevoerd op maandag, dinsdag, woensdag, zaterdag en zondag.

De vluchten worden uitgevoerd volgens dit schema (lokale tijden):

  • DL179 vertrekt uit Amsterdam om 10:00 uur en komt om 11:15 uur aan in Portland
  • DL179 vertrekt om 13:15 uur uit Portland en komt de volgende dag om 08:30 uur aan in Amsterdam

Op deze route zet de luchtvaartmaatschappij een Airbus A330-300 in. Delta vliegt met twee verschillende versies van dit toestel, namelijk een versie met drie verschillende cabines en vier verschillende cabines. In deze laatste versie kun je ook reizen in Premium Select.

De stoelen in de Premium Select cabine zijn breder dan in Economy en kunnen verder naar achteren. Daarnaast is er een voeten- en beensteun beschikbaar. Het is ook mogelijk om je apparaten op te laden via een stopcontact en een USB-aansluiting. In deze cabine ontvangen reizigers ook een noise cancelling hoofdtelefoon, amenity kit, deken en kussen.

De Premium Economy cabine van Delta heet Premium Select (Bron: Delta)
De Premium Economy cabine van Delta heet Premium Select

Afbeeldingen ©Delta

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *