Delta vaker naar Schiphol vanaf de winter

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Delta gaat vanaf oktober vaker vliegen naar Amsterdam Schiphol. In het IATA zomerschema komen daar ook bestemmingen bij waar de luchtvaartmaatschappij nu niet op vliegt. Deze bestemmingen werden wel aangevlogen voor de uitbraak van het Coronavirus, maar sindsdien zijn deze geschrapt.

Delta vaker naar Schiphol per oktober 2020

In het IATA winterschema vliegt de luchtvaartmaatschappij vanaf Atlanta, Boston, Detroit, New York en Seattle naar Amsterdam Schiphol. In het zomerschema van 2021 komen daar ook Minneapolis, Salt Lake City en Portland bij. Ook gaat het aantal vluchten per dag voor een aantal bestemmingen omhoog.

Winter (25 oktober – 27 maart) Zomer (28 maart – 30 oktober)
Atlanta 2 keer per dag 3 keer per dag
Boston 1 keer per dag 1 keer per dag
Detroit 1 keer per dag 3 keer per dag
New York JFK 1 keer per dag 2 keer per dag
Minneapolis 2 keer per dag
Seattle 1 keer per dag 1 keer per dag
Salt Lake City 1 keer per dag
Portland 5 keer per week

Vanaf Atlanta, Boston en New York kunnen passagiers makkelijk verder reizen naar een andere bestemming. Dit zijn namelijk key hubs in het netwerk van Delta Air Lines. De luchtvaartmaatschappij vloog ook naar Tampa en Orlando vanaf Schiphol, maar deze routes komen (voorlopig) niet terug.

In oktober gaat de luchtvaartmaatschappij ook weer vliegen tussen New York en Brussel. Deze route wordt momenteel niet uitgevoerd vanwege het Coronavirus. In het IATA winterschema zullen er 5 vluchten per week zijn. Per de zomer van 2021 gaat dit naar één vlucht per dag.

Airbus A350 in Delta livery vliegt over een berggebied (Bron: Delta)

Afbeeldingen ©DeltaAirLines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *