Delta Global Upgrades Bij KLM

Delta Global Upgrades

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Als Delta Diamond Elite member kun je kiezen uit 4 Global Upgrades, 8 Regional Upgrades of 2 Global Upgrades en 4 Regional Upgrades. De Global Upgrades kun je vanaf nu ook inwisselen bij KLM in hun business class. Eerder waren deze Delta Global Upgrades al in te wisselen in de hogere tariefklassen bij KLM, maar nu ook op een hele hoop andere.

Delta Global Upgrades

De Delta Global Upgrades kun je nu inwisselen bij een Delta-marketed vlucht die uitgevoerd wordt met KLM. Een Delta-marketed vlucht is een KLM vlucht met een DL (Delta) vluchtnummers. Deze Upgrades kun je gebruiken op economy tickets in de volgende tariefklassen: Y,B,M,S,H,Q,K,L,U,T,X of V om business class te vliegen.

De Global Upgrades kunnen ingewisseld worden voor de Z tariefklasse bij KLM. Je kunt via bijvoorbeeld Experflyer.com makkelijk kijken of er plaats in deze categorie is voor de uitgevoerde vlucht. Let er wel op dat je een vlucht boekt met een Delta vluchtnummer om gebruik te kunnen maken van dit aanbod.

Wil je meer weten over de nieuwe business class van KLM? Bekijk dan deze website van KLM toegewijd aan de nieuwe business class. Alle B787-9, B747 en 777-200ER toestellen zijn inmiddels voorzien van de nieuwe business class. In dit artikel op Insideflyer.nl kun je meer lezen over welke vluchten uitgevoerd worden met welke stoelen in de KLM business class. Meer informatie over deze Delta Global Upgrades kun je hier vinden.

Delta Global Upgrades

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *