Deal gemist ? Dit gebeurt je nooit meer!2 min leestijd

deal gemist

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Deal gemist ? Dit zal je nooit meer gebeuren door gebruik te maken van ons forum, op voorwaarde dat de beste deals natuurlijk op het InsideFlyer NL forum worden gepost door onze gebruikers. Het forum heeft namelijk een ingebouwde functionaliteit waardoor je berichten of e-mails kan ontvangen op het moment dat er een nieuwe deal geplaatst wordt.

Deal gemist ? Kijk op het forum!

Sinds kort hebben we op InsideFlyer NL een aantal kleine veranderingen aangebracht op het forum waardoor de deals nu beter in beeld worden gebracht. Voordien moest je een aantal keer doorklikken om ze te vinden en nu hebben ze een plekje op de voorpagina van het forum, een tijdje geleden hebben we hierover geschreven.

deal gemist
Welke frequent flyer junkie wil er nu een deal missen?

Op die manier kan je op de hoogte blijven of zelf deals posten in verschillende categorieën, maar wist je ook dat je automatisch een melding kan krijgen als er een nieuwe deal gepost wordt?

Deal gemist ? Lang leve notificaties!

Het hele forum is opgebouwd met een specifieke software die flink wat functionaliteit bevat waarvan we zelf meer en meer dingen op punt aan het zetten zijn. Daarom dachten we dat het wel eens handig kon zijn om jullie uit te leggen hoe je notificaties kan instellen indien er nieuwe berichten zijn.

Deze notificaties zijn makkelijk in te stellen voor elke categorie van het forum, maar zijn vooral interessant voor de deals. Stel je zit in het “Economy Fares” gedeelte van het Deals forum, vervolgens klik je op “Forum volgen” zoals je hier onder kan zien.

deal gemist
Even klikken op “Forum volgen”

Vervolgens kies je bij “Verzend meldingen voor” de optie “Nieuwe Topics” en daaronder kies je de manier waarop je die meldingen wil ontvangen.

deal gemist
Héél eenvoudig!

De meesten onder ons zitten niet de hele dag op het forum te koekeloeren, dus is kiezen voor e-mail de beste optie. Vanaf het moment dat je op “Forum Volgen” klikt, zal je per e-mail op de hoogte gebracht worden als er een nieuwe deal wordt gepost in het Economy Fares gedeelte.

Indien je dit ook wenst te doen voor de Premium Fares of Hotels & Anderen categorieën, dan dien je deze apart in te stellen.

deal gemist
Denk eraan, notificaties instellen per forum!

Conclusie

Het InsideFlyer forum zal niet zo regelmatig worden geupdate met betrekking tot deals als een aantal andere gespecialiseerde sites. Maar via het forum heb je het voordeel dat je onmiddellijk alle details bij de hand hebt die je als frequent flyer nodig hebt, zo kan je meteen zien om welke alliantie het gaat, met welke maatschappij je vliegt, wat de kostprijs is en hoeveel miles het je kan opleveren.

 

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *