Club Carlson Punten Kopen met tot 30% Bonus

club carlson punten

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Club Carlson heeft momenteel een promotie om punten te kopen. Deze promotie loopt vanaf 1 september tot en met 30 september. Club Carlson punten kopen is een makkelijke manier om jouw account aan te vullen. Zeker indien je net niet genoeg punten hebt om een hotel te boeken.

club carlson punten

Tijdens deze promotie kan je tot 30% extra punten ontvangen. De bonus percentages variëren tussen de 10, 15 en 30 procent.

Koop tussen 3.000 – 10.000 punten en ontvang 10% meer punten
Koop tussen 11.000 – 30.000 punten en ontvang 15% meer punten
Koop tussen 31.000 – 40.000 punten en ontvang 30% meer punten

Club Carlson Gold Points zijn te koop in schijven van 1.000 punten voor 7 Dollar. Je kan tot 40.000 punten per account per jaar aankopen. Hieronder staan twee voorbeelden van het aanschaffen van Club Carlson punten.

Voor een goeie 70 Dollar koop je 11.000 punten aan. Bij IHG heb je voor dit zelfde bedrag 10.000 punten. Nu is de waarde van de punten verschillend bij de twee hotelketens. Voor 210 Dollar koop je tijdens deze promotie 34.500 punten. Afhankelijk waar je de punten wil redeemen, kan je daar mooi mee aan de slag. Redemptions bij Club Carlson beginnen al vanaf 9.000 punten.

Zoals bij elke promotie zijn er ook aan deze promotie een aantal voorwaarden verbonden. Je doet er altijd goed aan om deze even door te nemen. Op die manier kom je niet voor onaangename verrassingen te staan! De voorwaarden zijn te vinden op deze link (klik).

Is er iemand van jullie van plan om punten te kopen tijdens deze promotie? Zo ja, waar ga je ze voor inzetten? Laat het ons dan aub weten via het forum van InsideFlyer. Of laat eventueel een reactie achter hier onder dit artikel. 

 

 

Reacties

  1. Xavier zegt

    thx voor de tip. Heb nog een oude account met 89000 punten, Hotels van Club Carlson zitten al jaren niet meer in mijn keuzelijst voor zaken reizen en dat gaat ook niet veranderen. SPG, HHonors en IHG zijn veel intressanter voor mij. Ga misschien 11000 bijkopen om zodoende 100.000 punten te hebben deze dan naar M&M of Skywards te laten omzetten. Denk Skywards want die account groeit het moeilijkste aan maar heeft wel de leukste vluchten.

    • Lionell Jansen Lionell Jansen zegt

      Hi Xavier, bedenk wel dat Club Carlson niet echt een gunstige conversie rate heeft om punten om te zetten naar miles. Als je 100.000 punten omzet, dan hou je daar maar 10.000 miles aan over. Tenzij je écht niks van plan bent met de punten, kan je het wel doen. Maar denk dat je er meer waarde uit haalt als je ze redeemed voor overnachtingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *