China Southern zet Airbus A350 in naar Amsterdam1 min leestijd

A350-900 China Southern Airlines MSN411 - On Ground

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Luchtvaartmaatschappij China Southern gaat een Airbus A350 inzetten op de route tussen Amsterdam en BeijingAmsterdam en Beijing. Op dit moment zet de luchtvaartmaatschappij nog een Airbus A330-300 in.

China Southern met A350 naar Amsterdam

Tussen 6 augustus en 28 oktober zet de China Southern vier keer per week een Airbus A350-900XWB in op de route van Beijing naar Amsterdam. Vanaf 29 oktober komt de Airbus A330-300 weer naar Schiphol. In Beijing gebruikt de luchtvaartmaatschappij de nieuwe luchthaven Daxing (PKX).

In de Airbus A350 van de luchtvaartmaatschappij staan 28 business class stoelen. deze stoelen kunnen volledig plat en staan in een 1-2-1 opstelling. Iedere passagier in deze cabine heeft dus direct toegang tot het gangpad. In Premium economy is plaats voor 24 passagiers. De stoelen in deze cabine staan in een 2-4-2 opstelling. In Economy Class is plaats voor 262 passagiers. Deze passagiers kunnen kiezen uit een stoel die in een 3-3-3 opstelling staat. Alle passagiers kunnen hun persoonlijke apparaten opladen via een USB-aansluiting.

China Southern A350 business class

Geen onderdeel van SkyTeam, wel Flying Blue voordelen

China Southern Airlines is al een tijdje geen onderdeel meer van de SkyTeam alliantie, maar je kunt nog wel gebruik maken van de Flying Blue voordelen. Met je vlucht van en naar China kun je dus Flying Blue miles en XP sparen.

KLM vliegt ook weer rechtstreeks van Amsterdam naar Beijing. Deze luchtvaartmaatschappij vliegt vijf keer per week op deze route en zet hier een Boeing 777-200ER in. KLM vliegt echter naar de oudere luchthaven in Beijing (PEK).

Afbeeldingen ©Airbus – Florent Montet;Airbus – Jean-Vincent Reymondon/Flying Blue/ChinaSouthern

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *