Celebrate the Summer: Win een overnachting bij Saski Krakow – Curio Collection by Hilton3 min leestijd

Hotel Saski Krakow, Curio Collection by Hilton (Bron Hilton)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Nieuwe week, nieuwe prijs met de InsideFlyer Celebrate the Summer giveaways! Vandaag mogen we een overnachting weggeven bij het indrukkende Saski Krakow – Curio Collection by Hilton, inclusief ontbijt en diner. Heb jij zin in een reisje naar Polen en win jij de overnachting bij Saski Krakow?

Overnacht in de oude stad van Krakow

Hilton vierde onlangs de opening van Hotel Saski Krakow – Curio Collection by Hilton. Dit hotel is het eerste Poolse Hilton Hotel onder de Curio Collection. Deze vestiging met 117 kamers ligt in het hart van de oude binnenstad van Krakau, op loopafstand van de talrijke kunst- en geschiedenismusea van de stad. Maar ook het Wawel-kasteel, een van de belangrijkste historische en culturele bezienswaardigheden van Polen, ligt op steenworp afstand van het hotel.

Het ontwerp van het Hotel Saski Krakow is geïnspireerd op de muzikale en culturele tradities van de stad. In samenwerking met de wereldberoemde, in Krakau geboren fotograaf Ryszard Horowitz, sieren portretten van muzikanten en componisten als Louis Armstrong, Krzysztof Penderecki, Aretha Franklin, Czesław Niemen en anderen de gangen en kamers.

Hotel Saski Krakow, Curio Collection by Hilton (Bron Hilton)

In het hotel hoef je jezelf niet te vervelen. Zo is er een zwembad, spa, fitnesscentrum en een business center. De elegante Regale Bar & Restaurant van het hotel biedt een authentieke Poolse sfeer met een moderne, internationale twist. Gerechten worden bereid met goede lokale ingrediënten. Roman Pawlik, een van de meest gerenommeerde chef-koks van Krakau, staat garant voor een culinaire ervaring. Bij Regale Bar & Restaurant kun je ook terecht voor heerlijke cocktails die aan tafel worden bereidt. Wat dacht je van de Saski Mule en de Hungarian King? Er is ook uitgebreide keuze uit wijn, lokale likeuren en wodka’s.

Hotel Saski Krakow, Curio Collection by Hilton (Bron Hilton)

Dit kun je winnen

Samen met Hotel Saski Krakow – Curio Collection by Hilton geven we een weekendverblijf van twee nachten inclusief ontbijt en diner voor twee weg. Om kans te maken op de prijs van vandaag dien je te registeren op onze promotiepagina via de deze link. Wist je dat je je winkansen kunt vergroten als je de actie deelt via social media? Win jij een weekendje weg bij het Saski Hotel in Krakow?

Deelnamevoorwaarden

Er is geen aankoop nodig om deel te nemen aan deze giveaway of deze te winnen. Een aankoop of betaling van welke aard dan ook verhoogt de winkansen niet. Deze giveaway is niet geldig in regio’s waar promoties van dit type verboden of beperkt zijn.

Uit alle inzendingen wordt willekeurig één winnaar getrokken en binnen 14 dagen na het einde van de CELEBRATE THE SUMMER-promotieperiode via e-mail op de hoogte gebracht. Als de winnaar niet binnen 7 dagen op deze melding reageert, wordt de prijs niet aan hem of haar toegekend. Er wordt dan een nieuwe winnaar getrokken. Je kunt één keer per dag deelnemen.

Door deel te nemen aan deze promotie ga je ermee akkoord e-mails van InsideFlyer te ontvangen, maar u kunt zich op elk moment afmelden. Door deel te nemen aan deze campagne ga je automatisch akkoord met onze voorschriften inzake gegevensbescherming en die van onze partners.

InsideFlyer en onze partners zullen hun uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de prijzen correct aankomen, maar kunnen geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor fouten van derden (bijv. bij de bezorging).

Foto’s: Hilton

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *