Business Class met LATAM B787 voor €62 enkele reis (of €150 retour)

Aandelen LATAM defintief in handen van Delta

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Je kunt nu voor €62,- de internationale business class proberen van LATAM met de Dreamliner. Deze luchtvaartmaatschappij voert een aantal keer per week vluchten uit tussen Frankfurt en Madrid, alvorens het weer richting Zuid-Amerika vertrekt. Een review van deze vlucht tussen Frankfurt en Madrid kun je hier vinden op InsideFlyer.

Deze B787 Dreamliner toestellen zijn uitgerust met een full flat bed. Je kunt naar Frankfurt reizen met de internationale ICE trein vanaf diverse Nederlandse stations. Vanaf Madrid kun je bijvoorbeeld met Iberia Express (review) of een andere luchtvaartmaatschappij terug naar Nederland reizen.

Business class voor €62,- of €150,- met LATAM

Dit goedkope tarief is voornamelijk beschikbaar in april en mei 2020. Het makkelijkste is om de prijzen en beschikbaarheid op te zoeken via Google Flights of ITA Matrix. Vervolgens kun je via een OTA (Online Travel Agent) de vluchten tegen een goedkoper tarief boeken.

Zo kun je bijvoorbeeld een enkele reis boeken van Madrid naar Frankfurt voor €62,- via Idealo op 7 mei 2020.

LATAM B787

 

Een retourvlucht boek je al voor €150,- via bijvoorbeeld SkyScanner. Zo kun het onderstaande ticket boeken met vertrek op 13 mei en terugvlucht op 20 mei 2020 via Travelstart/Skyscanner.

Een andere mooie bijkomstigheid is dat het een mooie manier is om bijvoorbeeld tier points te sparen binnen het programma van British Airways. Voor deze vlucht krijg je namelijk 40 tier points (per enkele reis tussen Frankfurt en Madrid) die je kunt gebruiken om een elite status te verkrijgen. Meer informatie over dit programma kun je in dit artikel vinden.

LATAM
Business Class in de Dreamliner van LATAM

H/T Travel-Dealz

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *