Bubbles – Seafood & Winebar opent deuren op Schiphol2 min leestijd

Bubbels Winebar Schiphol

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Bubbles – Seafood & Winebar heeft afgelopen week haar deuren geopend in Lounge 2 van Amsterdam Airport Schiphol. De luchthaven is hiermee weer een restaurant rijker. Vorig jaar opende Schiphol ook al een nieuwe panorama restaurant.

Bubbles – Seafood & Winebar opent deuren op Schiphol

Het nieuwe restaurant is vooral gericht op bijzondere visgerechten. Zo kun je er o.a. terecht voor oesters, lobster rolls en kaviaar In dit nieuwe restaurant serveert men ook Castelnau-champagne. Het concept was voorheen al te vinden in Lounge 1 maar is nu verhuisd naar Lounge 2. In het restaurant is er een look en feel gecreëerd dat gericht is op de passerende reiziger.

De Bubbels Winebar is verder ingericht door de bekende Nederlandse interieurontwerper Paul Linse. In het restaurant is veel gebruikgemaakt van hout, marmer en warm licht. Dit geeft volgens de ontwerper een luxueus en uitnodigend gevoel bij de reizigers.

lounge 2 schiphol
Schiphol is sinds vorige week weer een restaurant rijker in lounge 2. (Foto: Schiphol)

Het restaurant biedt plaats aan maar liefst 70 gasten en is dagelijks geopend van 7.00 uur tot 21.00 uur. Naast dat je er rustig de tijd kunt nemen om uitgebreid te dineren is het ook mogelijk om de gerechten vooraf digitaal te bestellen. Dit kan via de bestelapp ‘Your Order Please’ en is vooral handig als je weinig tijd of in het geval je gewoon niet wilt wachten. Het eten staat dan namelijk klaar als je aankomt in het restaurant op het afgesproken tijdstip.

Director Commercial Terminal Royal Schiphol Group Tim de Bie is erg te spreken over de opening van de Bubbles – Seafood & Winebar in lounge 2. “We gaan de komende jaren de kwaliteit van deze lounge nog verder liften door onder andere het toevoegen van een aantal toonaangevende luxe merken. Bubbles sluit perfect aan bij deze exclusieve concepten die op deze centrale plek op de luchthaven gevestigd zijn”, legt de Bie uit.

Uitgelichte afbeelding: Schiphol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *