Brussels Airlines verhoogt frequentie en vernieuwt product in A330

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Belgische airline, Brussels Airlines, heeft aangekondigd vanaf deze winterdienstregeling enkele veranderingen aan te brengen. Zo zullen er bestemmingen niet meer worden aangevlogen. Echter zullen er ook nieuwe bestemmingen worden toegevoegd aan de lijst met bestemmingen van Brussels Airlines. Brussels Airlines zal vooral inzetten op bestemmingen in Afrika. Afgelopen zomerseizoen werden er al 26 nieuwe bestemmingen toegevoegd, deze kun je hier nog eens teruglezen. Eerder schreven we al over nieuwe bestemmingen in Oost-Europa, dat kun je hier teruglezen. Naast nieuws over bestemmingen is er ook nieuws over de vloot van de Belgische maatschappij.

India

Eerder in 2017 introduceerde Brussels Airlines nog de vluchten naar het Indiase Mumbai. Helaas blijken de vluchten niet op te brengen naar wat men had gehoopt. SN zal deze vluchten dan ook staken per 6 januari 2019. Had je al een vlucht naar Mumbai geboekt met Brussels Airlines die vertrek na 6 januari, dan zal men contact met je opnemen om je om te boeken op een van de vluchten van Lufthansa of Swiss die nog wel op Mumbai vliegen. Deze maatschappijen zullen vanuit Frankfurt, München en Zurich deze bestemmingen blijven aanvliegen. Met Brussels Airlines of andere Lufthansa Group Partners heb je een korte overstap op de luchthavens en kun je dus nog steeds naar India. De capaciteit die vrijkomt door het vervallen van deze vlucht zal worden gebruikt voor vluchten naar onder andere Afrika.

Korte afstandsvluchten

Zoals eerder al aangegeven gaat Brussels Airlines binnenkort vliegen op Kiev en Wroclaw. Daarnaast zullen er deze winter (vanaf 29 oktober) ook enkele andere bestemmingen vaker worden aangevlogen. Het betreft hier de volgende bestemmingen:

  • Alicante (+1x),
  • Billund (+2x),
  • Bordeaux (+1x),
  • Faro (+1),
  • Geneve (+1),
  • Lissabon (+1),
  • Malaga (+1),
  • Tel Aviv (+1).
Brussels Airlines verhoogt frequentie en vernieuwd product in A330
Kiev

Herontdek Afrika

België heeft al lang banden met Afrika, deze gaan ze weer meer aanhalen. Door de frequentie naar bestemmingen te verhogen kunnen reizigers binnen de Lufthansa Group ook gemakkelijk overstappen in Brussel.

Vanaf januari 2019 zal er dagelijks worden gevlogen op Banjul (Gambia). Nu vliegt de Belgische maatschappij nog vier keer per week op deze bestemmingen. Ook zal de maatschappij drie keer per week rechtstreeks op Dakar (Senegal) gaan vliegen. Nu nog vliegen ze zeven keer per week op deze bestemming, maar dan met een stop in een andere Afrikaanse stad. Deze vluchten zullen worden uitgevoerd op dinsdag, donderdag en zondag.

Brussels Airlines verhoogt frequentie en vernieuwd product in A330
Bestemmingen vanaf nieuwe winterdienstregeling 2018-2019

Vernieuwing vloot

Brussels Airlines heeft ook aangekondigd dat het haar vloot gaat vernieuwen. Het betreft hier de lange-afstandsvloot; de A330 toestellen. De A330 toestellen zullen worden uitgerust met een nieuw product. Zo zal de Business Class en Economy Class worden vernieuwd. Ook zal er een aparte nieuwe cabine toegevoegd; de Premium Economy cabine. In december moet het eerste toestel klaar zijn.

Beeldmateriaal: Brussels Airlines

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *