Brussels Airlines stopt met LOOP1 min leestijd

Brussels Airlines past Frequent Flyerprogramma Loop aan

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Belgische luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines stopt per 1 februari met het LOOP-programma. Dit is het loyaliteitsprogramma van de luchtvaartmaatschappij. Daarvoor komt in de plaats Miles & More, maar deze kun je nu ook al gebruiken voor vluchten van Brussels Airlines of andere Star Alliance leden.

Brussels Airlines stopt met LOOP-programma

Tot en met 31 januari 2020 is het mogelijk om LOOPs te verzamelen. Dit kan door een vlucht te boeken die door Brussels Airlines uitgevoerd wordt en daarnaast moet je het LOOP nummer invoeren tijdens het boekingsproces. De verzamelde LOOPs kunnen gebruikt worden tot en met 31 januari. Deze kun je gebruiken voor vluchten die door de Belgische luchtvaartmaatschappij worden uitgevoerd. Het is ook nog mogelijk om je tot 1 februari 2020 in te schrijven voor het loyaliteitsprogramma, maar je kunt na deze datum geen LOOPs meer verzamelen. Dit is dus wellicht alleen zinvol voor een vlucht die je de komende weken maakt.  Je kunt via deze pagina van Brussels Airlines kijken hoeveel punten je nog hebt die je kunt besteden.

Miles & More als alternatief

Het Miles & More loyaliteitsprogramma zal het alternatief worden voor LOOP. Het voordeel van dit programma is dat je hier bij andere Star Alliance leden gebruik kunt maken, zoals Lufthansa of Swiss.  Dit programma heeft ook de zogenoemde Mileage Bargains. Met deze Miles & More Mileage Bargains kun je vaak flink besparen op je award ticket. Dit loopt op tot een korting van 50% op veel bestemmingen in Europa en daar buiten. Je kunt vertrekken vanuit Duitsland, maar ook diverse landen in Europa zoals Nederland, België of Verenigd Koninkrijk. Je kunt echter ook starten in de landen die in de betreffende maand deelnemen aan deze promotie.  Meer informatie over het Miles & More programma kun je op deze pagina vinden.

Lufthansa's Miles & More

Afbeeldingen ©LOOP/Brussels Airlines/Miles&More

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *