Brussels Airlines naar Nantes

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vanaf 14 juni krijgt Brussels Airlines (SN) er een nieuwe bestemming bij. Ze zullen vanaf die datum 12 keer per week naar Nantes (Frankrijk) gaan vliegen vanaf Brussels Airport. Met deze nieuwe bestemming, die gelegen is in de streek van de Loire, krijgt SN toegang tot een economisch aantrekkelijke streek want deze regio wordt vooral in de zomer bezocht door een groot aantal toeristen.

Brussels Airlines naar Nantes - Banner
De kans om de Loire streek te ontdekken met Brussels Airlines

Brussels Airlines zet de groei van hun netwerk aan bestemmingen verder aangezien ze al eerder hadden aangekondigd dat ze zouden gaan vliegen naar Belfast, Heraklion, Jerez de la Frontera, Nuremberg en Toronto. De vluchten richting deze nieuwe bestemmingen gaan allemaal van start in de lente van dit jaar.

De vlucht naar Nantes zal twee keer per dag worden uitgevoerd, één vlucht ’s morgens en één ’s avonds, maar enkel tijdens weekdagen. Het vluchtschema laat zelfs toe om dagtrips te maken richting Nantes of Brussel (indien je vanuit Nantes zou vertrekken). Op zaterdag en zondag zal er slechts 1 vlucht per dag worden gevlogen, maar op dit moment is er nog niet bekend hoe laat deze vlucht vertrekt.

SN zal beroep gaan doen op de Embraer 145 Regional Jet toestellen om de vluchten uit te voeren. Voor degenen die niet bekend zijn met dit type vliegtuig, het gaat om een tweemotorig vliegtuig waarvan de motoren op de staart zijn gemonteerd. Aan boord van deze toestellen, die geleased worden van BMI Regional, is er plaats voor 49 passagiers.

Brussels Airlines naar Nantes - BMI Regional Embraer 145
BMI Regional Embraer 145 die door Brussels Airlines wordt geleased

Een prijs voor een retourticket tussen Brussel en Nantes zal beginnen bij 69 euro inclusief alle taksen.

Brussels Airlines naar Nantes - Ticketprijs

Reacties

  1. Sander zegt

    Puur uit nieuwsgierigheid voor het vliegtuig zou ik wel eens een rit willen boeken. Een same say return is erg duur, dus dan zul je twee retourtjes moeten boeken :-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *