brussels airlines naar Ljubljana in Slovenië1 min leestijd

Brussels Airlines zegt gedag tegen oude vloot A330's

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Brussels airlines vliegt vanaf 4 november vanaf Brussel naar Ljubljana in Slovenië. De ticketverkoop voor deze route is al gestart. Dit is de negentiende Europese hoofdstad in het netwerk van de Belgische luchtvaartmaatschappij.  Deze vluchten worden op maandag tot en met vrijdag en zondag uitgevoerd. Op zaterdag zal deze route niet gevlogen worden.

brussels airlines naar Ljubljana

Vlucht SN3343 vertrekt om 15:30 vanaf Brussel en komt om 17:10 aan in Ljubljana. De terugvlucht krijgt vluchtnummer SN3344 en vertrekt om 17:55. Deze vlucht komt aan om 19:45 in Brussel. Deze vluchten worden uitgevoerd met een Airbus A319.

Andere luchtvaartmaatschappijen van de Lufthansa Group zullen ook naar deze stad vliegen. Dit heeft grotendeels te maken met het faillissement van Adria Airways. Deze luchtvaartmaatschappij was namelijk onderdeel van Star Alliance en vervoerde veel passagiers die doorreisden naar een andere bestemming vanaf Ljubljana. Daarnaast stopt Wizz Air ook met de route vanaf Brussel naar deze stad in Slovenië.

Lufthansa zal vanaf Frankfurt en München naar Ljubljana gaan vliegen. Dit zal twee keer per dag zijn vanaf Frankfurt met een CRJ900. Vanaf München zal de route een keer per dag uitgevoerd worden. Deze vluchten starten vanaf 27 oktober 2019. Swiss voert de route uit met een A220 of E190 vanaf 27 oktober 2019.

eurowings

Afbeelding ©brussels airlines/LH group

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *