Brussels Airlines b.gift: Vlieg Voor €98 Retour Naar 55 Europese Bestemmingen2 min leestijd

brussels airlines b.gift

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Je kunt met de Brussels Airlines b.gift vliegen tussen 15 januari en 15 juni 2017. Met de b.gift vlieg je in het Light&Relax tarief, waardoor je een koffer mee mag nemen van 23 kg en handbagage van 12 kg. Je koopt voor €98,- een retour vlucht naar een van de onderstaande bestemmingen. Voor de gebruiker van de voucher komen er geen extra kosten bij. Je kunt de voucher tot 1 januari 2017 kopen.

brussels-airlines-b.gift

Brussels Airlines b.gift

Je kunt met de Brussels Airlines b.gift vliegen naar de volgende 55 bestemmingen:

Alicante, Athens, Barcelona, Basel, Belfast, Berlin, Bilbao, Billund, Birmingham, Bologna, Bordeaux, Bremen, Bristol, Budapest, Catania, Copenhagen, Edinburgh, Faro, Florence, Geneva, Gothenburg, Hamburg, Hannover, Jerez De La Frontera, Krakow, Lisbon, London, Lyon, Madrid, Malaga, Manchester, Marseille, Milan Linate, Milan Malpensa, Moscow, Nantes, Naples, Nice, Nuremberg, Oslo, Palermo, Porto, Prague, Rome, Sevilla, St Petersburg, Stockholm, Strasbourg, Toulouse, Turin, Venice, Vienna, Vilnius, Warsaw & Zagreb.

Bij het aankopen van de voucher krijg je 500 LOOPs (het loyaliteitsprogramma van Brussels Airlines). De gebruiker van de voucher krijgt echter ook LOOPs. Dit aantal LOOPs zal berekend worden aan de hand van de gevlogen vlucht. Naast dat je de LOOPs ontvangt, krijg de gebruiker van de voucher ook een Deliveroo voucher van €5,-. Deze voucher is in elk land te gebruiken waar de dienst actief is en waar de Euro als valuta geldt.

Beschikbaarheid vluchten met b.gift

Op de website van Brussels Airlines kun je een kalender vinden met de beschikbare vluchten. Deze staan gerangschikt op de maanden waarin de b.gift geldig is. Per vlucht zijn er vijf stoelen beschikbaar welke je kunt boeken met de voucher. In totaal zullen er 290.000 plaatsen boekbaar zijn met de voucher van Brussels Airlines.

In het geval dat de gebruiker van de voucher geen passende vlucht kan vinden, is er de mogelijkheid om de waarde van de voucher te gebruiken voor een regulier ticket. Tussen 27 en 31 maart 2017 kun je in dat geval telefonisch contact opnemen met Brussels Airlines. Je kunt de €98,- vervolgens gebruiken voor elke Brussels Airlines vlucht welke vertrekt tussen 1 april en 15 juni 2017.

Ga jij gebruik maken van de Brussels Airlines b.gift? Laat het hieronder of op ons forum weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *