British Airways: Verdien tot 16.000 extra Avios!

16.000 extra avios

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

British Airways organiseert momenteel een leuke promotie waarbij je tot 16.000 extra Avios kan verdienen! De promo loopt tot en met 30 juni 2018. Om in aanmerking te komen dien je lid te zijn van het British Airways Executive Club loyalty programma. Indien je dat nog niet bent, dan kan je via deze link (klik) registreren om een account aan te maken.

British Airways Executive Club

Hoe verdien je de extra Avios?

Eerst en vooral dien je voor deze actie te registreren om deel te kunnen nemen, dat doe je via deze link (klik). Vluchten die je nadien boekt bij British Airways komen in aanmerking. Maar let op want er zijn een aantal beperkingen.

Jammer genoeg tellen bestaande boekingen niet mee voor deze promotie. Als we de voorwaarden van deze actie bekijken, dan beschouwt BA het volgende als zogenaamde “qualifying flights”:

16.000 extra avios

Het valt op dat vluchten binnen Engeland niet gelden voor de promotie. Maar je kan bijvoorbeeld wel een retourtje Amsterdam of Brussel naar London boeken. Eén retourvlucht is goed voor 2 one-way vluchten. Met andere woorden dan ben je al halverwege om 4.000 Avios te verdienen.

Indien je 8 enkeltjes of 4 retourvluchten maakt, dan verdien je 16.000 extra Avios!

16.000 extra avios

Doen of niet?

Ik heb besloten om er voor te gaan. Waarom? Omdat er momenteel relatief goedkope retourvluchten BRU – LHR te boeken zijn in economy class. Voor minder dan 100 Euro vlieg je heen en weer. Voor AMS heb ik nog niet gekeken, maar ik vermoed dat je dezelfde tarieven zal kunnen vinden.

Een retourvlucht met Qatar Airways in business class kost me al snel 1500 Euro en ik verdien dan tussen de 16.000 en 19.000 Avios afhankelijk van de bestemming. Dus als ik met deze promo voor minder dan 400 Euro mijn kwalificerende vluchten kan behalen, dan zijn die 16.000 extra Avios snel verdiend. Tel daarbij de Avios die ik verdien als Gold member per vlucht en de bijkomende tier points die meetellen voor mijn elite status. Dan is mijn rekening snel gemaakt. Maar dat moet ieder voor zichzelf uitmaken of deze promo het waard is om geld en tijd te investeren.

Reacties

 1. Karin zegt

  Hi Lionell,

  Ik heb een (dag)retourtje van Amsterdam naar LHR voor € 88,- kunnen boeken.

  Karin

 2. jeroen zegt

  ik probeer te begrijpen wat nu het verschil is om avios punten te verdienen en of tier points te verzamelen voor de status

  • Lionell Jansen Lionell Jansen zegt

   Hi Jeroen,

   de avios zijn airmiles die je nadien kan gebruiken om awardvluchten mee te boeken. De tier points tellen enkel mee voor elite status.

   groeten,
   Lionell

 3. Erik zegt

  Ik vlieg twee keer per maand op en neer tussen Brussel en londen in business class voor 131€ per enkele vlucht.

  Elke vlucht levert 40 tier points op en 1500 avios. Ik heb geregistreerd voor deze actie om extra avios te krijgen. Bedankt voor de tip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *