British Airways heropent lounges

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Ook British Airways heeft enkele van haar lounges weer heropend. In Terminal 5 van London Heathrow kunnen passagiers weer terecht in de Galleries First, Galleries South Club en de Arrivals lounge. Net als andere airlines, zoals Emirates, neemt British Airways een aantal maatregelen om de hygiëne in de lounges te bevorderen. Dat zorgt voor een andere ervaring. Om afstand te creëren zijn er schermen geplaatst, en zijn sommige stoelen niet beschikbaar. Gasten krijgen ook een rood/blauw kaartje. Hiermee kunnen zij aangeven of ze een zitgedeelte tijdelijk of permanent hebben verlaten. In het laatste geval zal het personeel de tafel reinigen.

British Airways Flash Sale – Kortingen tot 20% op Vlucht + Hotel / Auto

Wijzigingen in faciliteiten British Airways lounges

De reguliere buffetopstelling zal in lounges voorlopig niet beschikbaar zijn. Eten en drinken kan door reizigers voortaan besteld worden via ‘Your Menu’ op een mobiel apparaat middels een QR-code. Het wordt dan door het personeel naar de passagier gebracht. Zowel non-alcoholische, alcoholische als warme dranken zijn wel beschikbaar. Er zijn ook individueel verpakte snacks beschikbaar. Het restaurant gedeelte in de First Class lounge is vooralsnog gesloten. Ook de Elemis spa is gesloten. Douches zijn wel beschikbaar. Deze worden na elk gebruik gereinigd.

Het Oneworld lid heeft voor nu alleen bekend gemaakt enkele lounges op thuisbasis Heathrow te openen. Over de andere wereldwijde locaties, zoals die op Schiphol Airport, wordt later meer informatie verwacht.

Afb.: British Airways

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *