British Airways: 50% bonus bij aankoop Avios

avios kopen 50 procent bonus

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

British Airways heeft deze week een aanbieding om goedkoper Avios te kopen. Tenminste, je krijgt 50% bonus! En dat is best een mooie promo: een tijdje terug schreven we nog over een soortgelijke promo waarbij 35% bonus bij aankoop Avios werd gegeven.

Via de website van BA kun je inloggen op je Executive Club account. Via het menu is te kiezen voor Purchasing Avios die je naar de aankooppagina leidt. De bonus van 50% geldt tot en met vrijdagavond 30 juni 2017!

Het maakt niet uit hoeveel Avios je koopt, de bonus is altijd 50%. Let er wel op dat hoe meer Avios je koopt, hoe voordeliger het is.

avios kopen 50 procent bonus keuze.png

Het maximum aantal Avios dat je kunt kopen, is 100.000. Met de bonus erbij levert dat dus 150.000 Avios op tegen een prijs van €1800. Dit is omgerekend 1,2 eurocent per Avios en dat is best goedkoop.

avios kopen 50 procent bonus maximaal.png

Als je Avios koopt, zullen deze in de meeste gevallen direct zichtbaar zijn in je account. Mocht dat toch niet zo zijn, dan kan het tot 5 werkdagen duren.

Wat kun je met je Avios?

We hebben in de afgelopen tijd een uitgebreide handleiding over British Airways Executive Club geschreven. Deel 3 van die serie ging over het besteden van Avios. Je leest daar precies hoeveel je nodig hebt voor een bepaalde bestemming en hoe het werkt.

Zo kun je voor slechts 4000 Avios al een enkele reis vliegen op korte afstand, bijvoorbeeld van Amsterdam naar Londen.

Kopen of niet kopen?

Dit is vooral een persoonlijke keuze uiteraard. Ik zou zelf niet zo snel tot aankoop overgaan, tenzij ik er een concreet doel voor zou hebben. Heb je een concreet doel, dan kun je dus ook precies uitrekenen of het aantrekkelijk is.

In deel 7 van de BA Executive Club Gids gaat het specifiek over Avios kopen. Hier dus uitgebreide achtergronden. Ook hieruit blijkt ook dat 1,2 eurocent per Avios zoals de promo nu is, zeker niet verkeerd is!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *