Boost jouw verblijf en ontvang 2.000 bonuspunten bij Accor2 min leestijd

Accor

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Accor heeft een nieuwe promo gelanceerd waarbij je 2.000 bonuspunten kunt verdienen tijdens een verblijf. Leden van Accor ALL, het loyaliteitsprogramma van Accor Hotels, komen al in aanmerking voor deze bonus met een enkele overnachting. Onlangs schreven we al over een andere promotie bij Accor waarbij je 4X punten kan verdienen bij diverse hotels van Accor en over de nieuwe Europese Accor hotelopeningen die dit jaar kunnen verwachten.

2.000 bonuspunten bij Accor ALL

Aan het begin van 2023 kan je 2.000 punten extra verdienen tijdens een verblijf bij een van de geselecteerde hotels binnen het loyaliteitsprogramma van Accor. Vaak moet je voor dergelijke acties meerdere verblijven of meerdere nachten per verblijf boeken, maar in dit geval geldt de bonus al voor een enkele overnachting. Om in aanmerking te komen voor deze actie dien je je eerst via deze link in te schrijven. Registratie dient voor 12 maart 2023 gedaan te zijn. Na registratie moet je een verblijf boeken tussen 9 januari 2023 en 2 mei 2023.

Swissotel Tbilisi, Georgia

Let erop dat een boeking van meerdere kamers wordt gezien als een verblijf. Je kunt voor deze actie maar eenmaal deelnemen in de actieperiode. De punten worden enkel toegekend als je direct bij Accor boekt. De 2.000 bonuspunten hebben een waarde van € 40,00 die je in kunt zetten bij een volgend verblijf. Deze punten komen bovenop de reguliere punten die je verdient.

Deelnemende hotelmerken

De Franse hotelgroep biedt een breed scala aan deelnemende hotelmerken voor deze bonus, waaronder Mercure, Mövenpick, Novotel, Pullman, Sofitel en Swissôtel. Een drietal merken zijn uitgesloten voor deelname, namelijk Ibis, Ibis Budget en Ibis Styles. De hotels van Accor zijn goed vertegenwoordigd in Europa. Dat betekent dat je tijdens een (zaken)reis meestal wel een deelnemend hotel moet kunnen vinden. Voor een compleet overzicht van deelnemende merken, kijk op de promo pagina van Accor ALL.

Accor

Punten inzetten

De punten die je bij het loyaliteitsprogramma van Accor spaart, kan je inzetten voor korting op reizen (bijvoorbeeld accommodaties, vliegtickets, autohuur en meer). Maar ook bij bestedingen in het dagelijks leven, limitless experiences en voor goede doelen kan je deze punten inzetten. Met meerdere partners probeert Accor een grotere doelgroep te bereiken. Hiermee wordt er voor gezorgd dat er voor meerdere doelgroepen een reden is om punten te sparen en te besteden.

Er zijn wereldwijd diverse hotels te vinden die met € 40,00 betaald zijn. Dit betekent dat je door de bonuspunten ‘gratis’ kunt overnachten. Ook zou je de punten kunnen inzetten bij een van de hotels die in 2023 de deuren opent voor gasten.

Accor

Voor € 48,00 verblijven in het Novotel Jakarta Mangga Duo Square terwijl je € 40,00 korting krijgt.

Bron foto’s boost verblijf bij Accor: Accor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *