Boek voordelig je reis met La Collection van Air France

Boek voordelig je reis met La Collection van Air France

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Wil je voordelig een pakketreis boeken naar een mooie bestemming, gebruik dan eens La Collection van Air France. Via La Collection kun je verschillende pakketreizen met hoge kortingen boeken. Bij deze reis is vaak zowel vlucht als hotel inbegrepen. In dit artikel leggen we uit wat La Collection is.

La Collection

Via deze website kom je bij La Collection van Air France. Mocht je geen account hebben, dan kun je je daar eerst aanmelden. Kies vooraf even je land van waaruit je de aanbiedingen wilt zien. Helaas is er op dit moment alleen nog maar een mogelijkheid voor Frankrijk, België en het Verenigd Koninkrijk.  Bij La Collection hebben ze verschillende pakketreizen voor je op een rijtje gezet, maar je kunt ook kiezen voor een bepaalde regio of stad.

Boek voordelig je reis met La Collection van Air France

Aanbod

Het aanbod verandert continue. Afhankelijk van het land (Frankrijk, België of het Verenigd Koninkrijk) is je vlucht wel of niet inbegrepen bij de prijs. Check dit dus goed voordat je gaat boeken. Ook kan het zijn dat er soms autohuur of transfer inbegrepen zit in de prijs. De landskeuze die je maakt is ook van invloed op de vertrekluchthaven. Kies je België, dan kun je ook vertrekken vanuit Antwerpen of Brussel. Kies je voor het Verenigd Koninkrijk dan start je reis alleen maar vanuit steden aldaar. Houd hier dus rekening mee bij het plannen van je reis.

Kies je voor vertrek uit België dan kun je nu bijvoorbeeld voordelig naar Tanzania vliegen. Prijzen starten vanaf €921,- inclusief vlucht en verblijf in het Mermaids Cove Beach Resort & Spa. Liever een andere bestemming, wat dacht je van Tel Aviv? Voor vlucht en hotel ben je voor drie nachten maar €380,- kwijt met vertrek vanuit Brussel. Vertrek vanuit Parijs is wellicht minder interessant maar kan soms wel een voordeligere vlucht opleveren. Hopelijk zal La Collection zich binnenkort verder uitbreiden naar Nederland zodat je ook vanaf hier kunt starten met je reis.

Boek voordelig je reis met La Collection van Air France

Extra voordeel

Natuurlijk is het interessant om nog extra voordeel te ontvangen. Daarom kun je nu via de Flying Blue webshop (klik hier) La Collection vouchers aankopen. Er zijn een drietal verschillende vouchers die alle drie. Een andere. Korting opleveren. Het betreft hier de volgende vouchers:

  • €50,- kortingsvoucher, kost je 20.000 Flying Blue Miles
  • €100,- kortingsvoucher, kost je 40.000 Flying Blue Miles
  • €200,- kortingsvoucher, kost je 80.000 Flying. Blue Miles

Deze kortingsvouchers kun je inleveren zodra je een pakketreis bij La Collection wilt afrekenen. Mocht je niet echt een bestemming hebben voor je Flying Blue Miles, dan kan dit een interessante manier zijn om ze toch te gebruiken. Persoonlijk vind ik wel dat het wat veel Flying Blue Miles zijn voor relatief gezien weinig korting. Interessanter is het dan wellicht om ze in te zetten voor een van de Promo Rewards aanbiedingen die maandelijks veranderen. Van de maand juli 2019 kun je de aanbiedingen hier teruglezen.

Boek voordelig je reis met La Collection van Air France

Bron & Beeldmateriaal: Air France La Collection

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *