Black Friday: Dit zijn de beste Hotel Deals

Zwembad bij een hotel (Bron: Unsplash / Wang Xi)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het jaarlijkse fenomeen Black Friday en Cyber Monday komt weer in zicht. De uit Amerika overgewaaide storm van aanbiedingen is in Europa inmiddels ook gemeengoed. Als je van reizen houdt dan is dit nu een zeker goede periode om een paar deals te scoren. InsideFlyer zet een aantal Black Friday en Cyber Monday Hotel Deals voor je op een rijtje. In dit artikel alles over promoties bij hotels.

Radisson Hotels

Het Amerikaanse Radisson Hotels bestaat al meer dan 100 jaar en is een begrip in de wereld. Radisson is niet alleen bekend van het gelijknamige hotel, maar ook Park Plaza en Park Inn by Radisson.

Tijdens de Black Friday en Cyber Monday period krijg je bij Radisson tot 30% korting op verblijven tot het einde van dit jaar. Je kunt gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst. De ‘normale’ korting is 20%, Radisson Rewards leden krijg 10% extra korting. Lees meer over deze aanbieding en alle voorwaarden op de website.

IHG Hotels

Het Britse IHG (InterContinental Hotels Group) heeft hotels verspreid over de gehele wereld. Bekende merken van IHG zijn onder meer Holiday Inn (Express), Crowne Plaza, Intercontinental en Kimpton. Ook in Nederland zijn flink wat IHG hotels te vinden.

Dit jaar biedt IHG 30% korting op het ‘Beste flexibele tarief’. Je hoeft geen aanbetaling te doen en je kunt altijd annuleren tot 72 uur voor aankomst. De actie is te boeken tot 10 januari 2021 en de verblijfsdata moeten vallen tussen 4 december 2020 en 30 april 2021. IHG Rewards Club leden krijgen een extra korting van 2%. Boekingen moeten minimaal 3 dagen voor de start van het verblijf gemaakt zijn. Check de website voor de deelnemende hotels en de voorwaarden van deze Black Friday Hotel Deal.

De lobby van het Kimpton De Witt Hotel in Amsterdam (Bron: IHG)

Fairmont Hotels & Resorts

Luxe hotelketen Fairmont heeft momenteel geen korting op overnachtingen, maar wel twee andere leuke aanbiedingen. Je kunt namelijk een Fairmont Giftcard kopen met een 20% bonus. Hoe dat werkt lees je in dit artikel op InsideFlyer. Daarnaast krijg je nu 25% Black Friday korting op Fairmont branded producten in de online shop.

Fairmont Carton House nabij Dublin (Bron: Fairmont)
Fairmont Carton House nabij Dublin (Bron: Fairmont)

NH Hotels

Het Spaanse NH Hotels is niet alleen bekend van NH en NH Collection Hotels, maar ook van nhow hotels, Tivoli en Anantara. Ook in Nederland is er een groot aanbod, voornamelijk van het merk NH Hotels. Maar in Amsterdam zijn er ook vier NH Collection Hotels.

Bij de merken van NH kun je nu tot 40% besparen op overnachtingen. Bij NH kun je tot 7 dagen voor aankomst annuleren. Boeken met deze promotie kan tot uiterlijk 30 november 2020. De datum van het verblijf is dan uiterlijk 31 maart 2021. Voor de meeste landen kun je verblijfsdata vanaf 18 december 2020 kiezen. Kinderen tot en met 11 jaar verblijven gratis. Leden van NH Rewards krijgen tot 10% extra korting (behalve bij Anantara Hotels). Alle voorwaarden en deelnemende hotels check je op de website.

NH Berlin Alexander Platz (Bron: NH Hotels)
NH Berlin Alexander Platz (Bron: NH Hotels)

Van der Valk Hotels

Het oer-Nederlands Van der Valk Hotels doet ook mee aan Black Friday. Van der Valk is overigens niet alleen in Nederland te vinden, maar ook in Duitsland, Frankrijk en Spanje. Je kunt zelfs op Curaçao en Bonaire terecht!

De Black Friday Deals bij Van der Valk zijn per hotel verschillend. Op deze actiepagina kun je de deelnemende hotels bekijken en alle voorwaarden teruglezen.

Booking websites

Expedia, Booking.com en Hotels.com bieden ook allemaal Black Friday promoties. Zo geeft Booking.com bijvoorbeeld tot 30% korting. Expedia geeft zelfs tot 50% korting. Hotels.com geeft normaliter ook korting tijdens Black Friday en Cyber Monday, maar die promotie is nog niet gestart.

InsideFlyer Forum

Onze leden van het InsideFlyer Forum houden ook de Black Friday en Cyber Monday aanbiedingen in de gaten. Check dus zeker ook regelmatig de Black Friday topics voor 2020. Bijvoorbeeld hier en hier.

Accor en Hilton

De Franse hotelgigant Accor heeft momenteel (nog) geen Black Friday aanbieding, anders dan de promotie van Fairmont. Dezelfde geldt voor Marriott en Hilton. Mocht er alsnog een aanbieding komen dan zal de tekst bijgewerkt worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *