Bieden voor upgrade Air Berlin

Air Berlin Business Class

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Heb je Economy bij Air Berlin geboekt maar ziet die full flat Business Class stoel er toch aanlokkelijk uit? Tot 72 uur voor vertrek kun je een bod uitbrengen voor een Business Class stoel, mits er plaats is natuurlijk. Uiterlijk 12 uur vóór vertrek hoor je of je bod succesvol was. Bij het plaatsen van je bod, waarvan je het bedrag helemaal zelf mag bepalen, moet je je creditcard nummer opgeven. Als je bod geaccepteerd wordt, wordt het bedrag afgeschreven. Anders betaal je niets.

Als Business Class passagier bij Air Berlin kan je op intercontinentale rekenen op een full flat stoel in een 1-2-1 opstelling. De stoel is vergelijkbaar met die van bijvoorbeeld Etihad Airways. Daarnaast krijg je aan boord een gourmet menu van restaurant Sansibar en van te voren kan je tijd doorbrengen in de Business Class lounge.

Air Berlin is de eerste Duitse airline waar je kan bieden voor een upgrade. Internationaal hebben vele airlines al een systeem om stoelen die toch leeg blijven te veilen. Dit is onder andere het geval bij KLM, Brussels Airlines, Etihad en Austrian. Wat nog wel gezegd moet worden is dat je nog steeds de miles ontvangt voor je originele Economy ticket en geen Business Class miles als je een upgrade bij Air Berlin aanschaft.

Dus heb je een Economy ticket bij Air Berlin en ben je geïnteresseerd in een upgrade? Ga dan met je boekingscode naar de speciale webpagina (klik) en kijk of er beschikbaarheid is!

Air Berlin Fast Track
Je kan ook gebruik maken van de priority services zoals priority check-in, security en boarding

Reacties

  1. Dennis zegt

    Hoi goedenavond,
    Heeft een van jullie een idee hoe hoog een bieding moet zijn om in de buurt te komen? Ik wil best een gokje wagen voor twee stoelen op de vlucht Dus-JFK. Bedankt voor de reacties.

    Mvg Dennis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *