Bespaar op je verblijf bij Marriott met ‘Ready When You Are’.

Marriott Bonvoy

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Verschillende aanbiedingen volgen elkaar op. Hotelketens proberen op deze wijze toch nog wat gasten te mogen ontvangen deze zomerperiode. Hotelketen Marriott heeft nu dan ook een interessante aanbieding waarbij je flink wat kunt besparen en ontbijt inbregrepen is in de prijs. Marriott lanceert dan ook de ‘Ready When You Are’ actie tarieven.

Corona

Kamers die normaal gevuld zijn met gasten staan al weken leeg. Dit alles vanwege de uitbraak van het Coronavirus. Het virus zorgt voor een ontwrichting van de normale gang van de dag. Echter, lijkt door verschillende versoepelingen, er weer wat licht aan het eind van de horizon zichtbaar te zijn. Verschillende branches, waaronder de horeca, mogen weer langzaamaan gasten ontvangen. Uiteraard onder strenge voorwaarden. Ook de verschillende hotels bij de Marriott Bonvoy keten openen hun deuren weer. Ze verwelkomen de gasten weer, en ditmaal met een interessante aanbieding. Bij deze ‘Ready When You Are’ aanbieding krijg je maar liefst 25% korting op het retailtarief. Dit geld alleen voor Marriott Bonvoy leden. Daarnaast ontvang je tijdens je verblijf ook gratis ontbijt in een van de vele hotels. Dus waar wacht je nog op?Bespaar op je verblijf bij Marriott met ‘Ready When You Are’.

Hoe werkt het?

Het is heel simpel om van deze aanbieding gebruik te maken. Je moet allereerst lid zijn van het Marriott Bonvoy programma, waar je je hier voor kunt aanmelden. Je krijgt dan namelijk 25% korting en ontbijt tijdens je verblijf in een van de hotels. Wil je geen lid worden, dan ontvang je slechts 15% korting. Het loont dus om lid te worden.

Je boekt je verblijf in de regio Europa, het Midden Oosten of Afrika, al lijken deze laatste twee regio’s nu niet echt interessant met het Coronavirus.

Je verblijf moet je boeken tussen 1 juni en 30 september 2020. Je verblijf valt ook in dezelfde periode. De korting geldt op een standaard kamer. Alle voorwaarden van deze ‘Ready When You Are’ actie zijn op deze website onder ‘Terms & Conditions’ terug te lezen. Zie je de tarieven er niet tussen staan, gebruik dan de kortingscode EZR bij de afronding van je boeking. Een verblijf boeken doe je via deze link.

Voorbeeld

Een hotel inclusief ontbijt is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Zeker ook nog met een interessante korting op je verblijf. Houd er rekening mee, dat afhankelijk van de op dat moment geldende regels, het ontbijt op een andere manier geserveerd wordt dan gebruikelijk.
Van deze Marriott “Ready When You Are’ staan hieronder enkele voorbeelden. Het eerste voorbeeld is een verblijf in Parijs in het Courtyard Paris Gare de Lyon. Marriott Bonvoy Leden betalen voor één nacht en twee personen €173,-. Dit is inclusief ontbijt. Niet leden betalten €190,-. Ter vergelijking, een kamer met parkeerplaats en ontbijt kost je €230,-.Bespaar op je verblijf bij Marriott met ‘Ready When You Are’.

Het Renaissance Amsterdam Schiphol Airport Hotel kost voor leden inclusief zo’n €74,- en voor niet leden €84,-.Bespaar op je verblijf bij Marriott met ‘Ready When You Are’.

Het Four Points bij Sheraton Shilcity in Zurich kost voor leden €216,- en niet leden 244,-.Bespaar op je verblijf bij Marriott met ‘Ready When You Are’.

Hopelijk zit er iets voor je tussen. Een verblijf boeken kan via deze website.

Bron: Marriott Bonvoy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *