Behaal status met de IHG Rewards Gold en Platinum status fast-track1 min leestijd

Rooftop bar en zwembad (foto copyright IHG)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

IHG Rewards heeft op dit moment een fast-track promotie lopen waarbij je sneller Gold en Platinum status kunt behalen. Deze promotie liep voorheen ook al maar is nu verlengd.

IHG Rewards Status Fast-Track

Na het registreren heb je 90 dagen de tijd om je overnachtingen te boeken en te voltooien. Deze fast-track promo geldt alleen voor Gold en Platinum en dus helaas niet voor Spire Elite, de hoogste status binnen IHG Rewards. Al was dit in het verleden wel een keer het geval. Om de status binnen te halen dien je het volgende aantal nachten te verblijven in een hotel van IHG:

  • Voor IHG Rewards Gold status: 2 nachten
  • Voor IHG Rewards Platinum status: 5 nachten

Dit hoeven niet opeenvolgende nachten te zijn. Registratie is open tot 30 november 2021. Vanaf het moment van registreren heb je daar 90 dagen de tijd voor. Als je je dus registreert op 30 november 2021 heb je dus tot 28 februari 2022 de tijd om je overnachtingen te volbrengen. Vervolgens is je status geldig tot december 2022.

IHG Rewards, Fast-Track, Promotie, Status

Om deel te nemen aan deze promotie dien je een IHG Rewards lid te zijn. Indien je nog geen lid bent, maak dan hier een account aan. Houd er ook rekening mee dat je je verblijf dient te boeken via de IHG Rewards boekingskanalen, zoals de website of de app. Boekingen via externe kanalen zoals Booking.com of Expedia komen dus niet in aanmerking. Verder dient je overnachting minimaal $ 30 USD te kosten. Verder zijn voor deze promotie ook alle algemene voorwaarden van IHG Rewards van toepassing.

Beeldmateriaal: IHG Rewards

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *