AwardWallet verdrievoudigt de prijs in 2017!2 min leestijd

AwardWallet

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Met AwardWallet kun je al je frequent flyer miles en punten bijhouden op een bijzonder handige en makkelijke manier. Je kunt er daarnaast ook je punten van sommige andere programma’s zoals AirMiles en American Express mee bijhouden.

Met de betaalde versie gaat het bijwerken van de activiteiten in de verschillende programma’s automatisch en in een keer. Daarnaast krijg je een reminder als je punten bijna verlopen of als je kunt inchecken voor je vlucht of hotel. De gratis versie stuurt geen reminders en het bijwerken van de activiteiten moet per programma handmatig. De betaalde versie is dus een grote upgrade!

De prijs gaat in 2017 omhoog naar $30,- per jaar, maar als je deze voor 1 maart 2017 afsluit betaal je maar $5,- per half jaar! Zolang je een betaald account hebt, blijft de prijs $5,- per zes maanden. Je kunt gemakkelijk upgraden

AwardWallet

Met AwardWallet kun je al je loyaliteitsprogramma’s ‘bewaken’. Je kunt automatisch een melding krijgen als je miles bijna verlopen, zien hoeveel je miles je hebt en in de gaten houden wat er bij- en afgeschreven wordt. Als je de wachtwoorden opslaat in AwardWallet dan update de dienst het overzicht, waardoor je altijd een up-to-date overzicht hebt van je miles en loyaliteitsprogramma’s. In dit artikel lees je alles over AwardWallet. Ben je nieuw bij AwardWallet? In dat geval kunnen de eerste tien gebruikers de code ‘free-lmqsz’ gebruiken voor een gratis upgrade naar AwardWallet Plus.

Naar mijn mening is het de $10,- per jaar meer dan waard om alle activiteiten gemakkelijk bij te houden. Ik ga er dan ook voor zorgen dat ik mijn account upgrade naar een betaald account op uiterlijk 28 februari 2017. Op deze manier kan ik voor een kleine prijs gebruik blijven maken van de dienst. In de onderstaande afbeelding zie je dat als je voor 1 maart 2017 AwardWallet afsluit, je een korting krijgt van $20,-. Betalen kan gemakkelijk met bijvoorbeeld Visa, American Express, Mastercard of Paypal.

awardwallet-prijs

In het onderstaande filmpje wordt op een leuke manier uitgelegd hoe de website precies in zijn werk gaat.

Deel je ervaring met de dienst op het gratis forum of onder dit artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *