Tot 17.700 Avios cadeau bij tijdschriften

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

In dit artikel aandacht voor twee promo’s die op dit moment lopen waarbij behoorlijke hoeveelheden Avios cadeau worden gegeven!

4.500 Avios cadeau bij een abonnement van een jaar op The Sunday Times Travel Magazine

Tot 30 september kun je een abonnement afsluiten voor The Sunday Times Travel Magazine voor 43 Britse Pond. Omgerekend komt dit op €50. Als je de code STTM0916 gebruikt, krijg je 4500 Avios cadeau bij het afsluiten van dit abonnement.
Je ontvangt dan 12x het tijdschrift The Sunday Times Travel Magazine thuisgestuurd.

Sunday Times Travel Magazine

Omgerekend komt de prijs van een Avios op 1,11 eurocent. Dat is erg goedkoop! In een eerder artikel deze week over het kopen van Avios met bonus tot 35% komt de prijs per Avios op 1,33 cent in het gunstigste geval. En hier krijg je er ook nog een leuk tijdschrift bij!

Je kan je hier registeren!

A Sunday Times Travel Magazine subscription brings you the best writers, the best photography and the best, practical, in-depth travel information every month. With over 100 inspiration-filled pages, Sunday Times Travel Magazine is perfect if you are looking to plan your next big trip or weekend away, or you just enjoy reading about exciting destinations – there is something for everyone.

Sunday Times Travel Magazine

Mocht je vrienden/kennissen hebben in het Verenigd Koninkrijk dan kan kan het nog goedkoper. Als je namelijk als land ‘United Kingdom’ invult en het tijdschrift naar dat adres laat sturen, kost het abonnement nog maar 32 Britse Pond (aangenomen dat je met creditcard betaalt). Dit komt neer op een kleine €38.
Per Avios is de prijs dan 0,8 eurocent!!

sunday-times-travel-uk

13.200 Avios voor abonnement op tijdschrift The Economist

Tot 31 oktober kun je een abonnement afsluiten bij The Economist waarbij je 13.200 Avios ontvangt voor de gedrukte versie van het tijdschrift. Maar je kan ook voor de digitale versie kiezen die je op je tablet kunt lezen. Deze is iets goedkoper en hiervoor krijg je 10.200 Avios.

Let op: Deze promo is gekoppeld aan Iberia Plus, het frequent flyerprogramma van Iberia. Ook hier spaar je net als bij British Airways Avios. Als je nog geen Iberia account hebt, kun je die openen. Als je account meer dan 3 maanden oud is, kun je de Avios desgewenst overboeken naar je British Airways account!

Een abonnement waarbij je zowel de gedrukte versie als online versie ontvangt kost €5,47 per week. Voor een heel jaar komt het dan op €279. Bij deze optie ontvang je 13.200 Avios. Per Avios is de prijs dan 2,11 eurocent.

De andere optie om alleen de digitale versie te ontvangen kost €4,49 per week en komt voor een heel jaar op €229. Bij deze optie ontvang je 10.200 Avios. Per Avios is de prijs dan 2,25 eurocent.

Je kan je hier registreren!

Mocht je een adres hebben in de Verenigde Staten, dan kan het interessanter worden:

economist-usa

De prijs voor USA is namelijk een stuk lager! In theorie kun je natuurlijk een digitaal abonnement nemen en er zelf gebruik van maken. Maar je kunt ook vrienden/kennissen blij maken met een abonnement, terwijl jij de Avios opstrijkt!

Voor de gedrukte + digitale versie komt het op $3.73 per week, wat neerkomt op $190 voor het hele jaar. Omgerekend ongeveer €170. Ook hiervoor ontvang je 13.200 Avios. Per Avios is de prijs dan 1,29 eurocent!

De digitale versie komt op $2.98 per week, oftewel $152 per jaar. Dit is omgerekend ongeveer €136 en hiervoor ontvang je 10.200 Avios. Per Avios komt het dan op 1,33 eurocent.

Conclusie

Beide promo’s zijn erg interessant, vooral de promo van The Sunday Times Travel Magazine ! Mocht je nog wat extra Avios willen kopen, dan kan dat weliswaar nu met bonus (zie artikel hierover), maar met deze promo krijg je er ook nog een leuk tijdschrift bij.
Zelf ga ik voor een abonnementje van The Sunday Times Travel Magazine. Avios is leuk meegenomen en dat reis-tijdschrift is hopelijk nog leuker!

Reacties

  1. Pascal zegt

    Beste Inside Flyer,

    Alleen te bestellen via VISA of MasterCard. Mijn AMEX kaart wordt steeds nuttelozer.
    Vraag: Enige tips voor een leuke reiscreditkaart van VISA of Mastercard?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *