AnadoluJet start vluchten van Amsterdam naar Istanbul Sabiha Gökçen

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

AnadoluJet, een dochterbedrijf van Turkish Airlines, breidt flink uit. De maatschappij, die op dit moment vrijwel alleen op binnenlandse bestemmingen vliegt, zal 26 internationale bestemmingen in 16 landen toevoegen aan haar routenetwerk vanaf Istanbul’s tweede luchthaven, Sabiha Gökçen (SAW). Hieronder vallen ook West-Europese steden als Amsterdam, Brussel, Düsseldorf, Parijs en Londen. Naar al deze steden zal AnadoluJet dagelijks gaan vliegen. Richting het Midden-Oosten behoren onder andere Dubai, Tehran, Tel Aviv en Abu Dhabi tot de nieuwe bestemmingen. 29 maart start de verkoop van tickets. In tegenstelling tot Turkish Airlines is de maatschappij geen lid van Star Alliance.

AnadoluJet biedt aan boord alleen maar een Economy Class aan. Hierdoor kan het meer capaciteit aanbieden dan moederbedrijf Turkish. De internationale uitbreiding omvat maar liefst 1,2 miljoen stoelen.

Chairman of the Board en de Executive Committee, M. İlker Aycı, zegt het volgende:

Tot de dag van vandaag hebben wij met ons merk Turkish Airlines al miljoenen passagiers naar vier uithoeken van de wereld gevlogen. Vanaf 29 maart zal AnadoluJet het voorbeeld van Turkish Airlines vervolgen en haar deuren voor de wereld openen. Dat zorgt ervoor dat wij de Turkse gastvrijheid met nog meer passagiers kunnen delen. Ik geloof dat AnadoluJet succesvol steden zal verbinden met haar betaalbare vluchten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *