ANA start verbinding Brussel-Tokio

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

All Nippon Airways (ANA), de grootste luchtvaartmaatschappij in Japan, heeft onlangs aangekondigd dat ze vanaf het najaar van 2015 gaan starten met een nieuwe route van Tokio Narita naar Brussel. Zo wordt het aantal directe vluchten naar Europese steden verhoogt naar zes: momenteel vliegt ANA vanaf Haneda en Narita naar Düsseldorf, Frankfurt, Londen, München en Parijs.

Rechtstreeks van Tokyo naar Brussel, goed voor 5892 mijlen!
Rechtstreeks van Tokyo naar Brussel, goed voor 5892 mijlen!

De exacte datum waarop de nieuwe dienstregeling start moet nog bekend gemaakt worden, alsook het vluchtschema en het type vliegtuig wat gebruikt zal worden.

“We zijn trots op de invoering van de enigste vlucht tussen Japan en Brussel.” zei ANA President en CEO Osamu Shinobe. Ook de bestuursmensen van Brussel Airport zijn blij met de bekendmaking van deze nieuwe route, wat zal zorgen voor een groei in het aantal passagiers op BRU Airport. Ook qua ligging vormt deze rechtstreekse route vanuit Japan een mogelijkheid voor mensen die vanuit Japan verder willen doorreizen naar andere Europese bestemmingen.

ANA Business Class
ANA Business Class

De toevoeging van deze nieuwe route zorgt er ook voor dat Brussel Airport zijn positie verstevigd in het Star Alliance netwerk, voor de veelvlieger is het een mooie toevoeging om mijlen te redeemen op award vluchten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *