American Airlines bonus miles en korting bij aankoop award miles

american airlines bonus miles

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Tot en met 31 augustus kan je nog profiteren van American Airlines bonus miles. Deze bonus miles zijn te verdienen bij de aankoop van AA award mijlen. Deze bonus kan oplopen tot 85.000 miles! Daar bovenop krijg je afhankelijk van de hoeveelheid aangekocht miles nog een korting tot 10% er bovenop. Maar daarvoor dien je wel flink te investeren.

american airlines bonus

Om voor een bonus in aanmerking te komen bij het aanschaffen van AA miles dien je minimaal 15.000 mijlen te kopen. Tot en met 14.000 mijlen krijg je geen extra award mijlen. Bij voorgaande soortgelijke acties, lag die bonus drempel lager.

american airlines bonus miles

 

Het komt er dus op neer dat je flink wat cash mag neertellen. In de onderstaande tabel kan je zien hoeveel je moet uitgeven voor de verschillende bonussen. Of de korting van 10% veel goed maakt? Voor mij in ieder geval niet.

american airlines bonus miles

Loont het de moeite?

Ik raad het niet aan om via deze promotie miles te kopen bij American Airlines. Waarom niet? Omdat je minimaal 15.000 miles moet aankopen. Het lijkt me niet zo interessant. Enkel indien je nog een aantal award mijlen nodig zou hebben om een award ticket te boeken.

Anders lijkt het me interessanter om via SPG punten te kopen wanneer zij een promotie hebben. Na aankoop hiervan kan je deze in een 1:1 ratio omzetten naar AA miles. Een andere optie is om miles te sparen via websites als een Rocketmiles, Kaligo of Pointshound.

Geen aanrader dus in dit geval, enkel indien je een klein aantal miles nodig zou hebben voor een specifiek award ticket. Deze promotie loopt nog tot en met 31 augustus 2017, dus snel zijn is de boodschap. Zoals elke promotie, is ook deze gebonden aan een aantal voorwaarden. Deze zijn hieronder terug te vinden.

american airlines bonus miles

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *