American Airlines bonus miles bij aankoop award miles

american airlines bonus

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Tot en met 3 januari kan je nog profiteren van American Airlines bonus miles. Deze bonus miles zijn te verdienen bij de aankoop van AA award mijlen. Deze bonus kan oplopen tot 120.000 miles! Maar daarvoor moet je dan wel flink je portemonnee open trekken.

american airlines bonus

Om voor een bonus in aanmerking te komen bij het aanschaffen van AA miles dien je minimaal 10.000 mijlen te kopen. Tot en met 9.000 mijlen krijg je geen extra award mijlen.

american airlines bonus
Iemand interesse om AA miles te kopen?

Het komt er dus op neer dat je flink wat cash mag neertellen. In de onderstaande tabel kan je zien hoeveel je moet uitgeven voor de verschillende bonussen.

american airlines bonus
Overzicht van bonussen

Waardige actie?

Ik raad het niet aan om via deze promotie miles te kopen bij American Airlines. Waarom niet? Omdat je minimaal 10.000 miles moet aankopen. Het lijkt me niet zo interessant. Enkel indien je nog een aantal award mijlen nodig zou hebben om een award ticket te boeken.

Anders lijkt het me interessanter om via SPG punten te kopen wanneer zij een promotie hebben. Zo was er tot en met 31 december 2016 een promo waarbij je tot 50% bonus Starpoints kreeg. Deze Starpoints kan je nadien 1:1 omzetten naar AA miles. Per schijf van 20.000 punten krijg je ook nog eens een bonus van 5.000 extra miles!

Het kwam er op neer dat je 25.000 AA miles kon kopen via SPG voor $ 350. Bij AA tel je voor hetzelfde aantal miles $ 649 neer!

american airlines bonus
Wat een verschil in prijs!

Geen aanrader dus in dit geval, enkel indien je een klein aantal miles nodig zou hebben voor een specifiek award ticket. Deze promotie loopt nog tot en met 3 januari, dus snel zijn is de boodschap. Zoals elke promotie, is ook deze gebonden aan een aantal voorwaarden. Deze zijn hieronder terug te vinden.

american airlines bonus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *