Alle long-haul toestellen TAP voorzien van nieuwe business class

TAP Nieuwe Business Class

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Alle long-haul toestellen van TAP zijn nu voorzien van de nieuwste business class aan boord en hebben de nieuwste cabines. De laatste A330 met een verouderde business class heeft de vloot verlaten (CS-TOG). Hierdoor is de gemiddelde leeftijd van de toestellen momenteel 3.9 jaar, waar deze in 2018 nog 15 jaar was.

Alle TAP toestellen voorzien van nieuwe business class

TAP heeft momenteel zeventien Airbus A330neo, zeven Airbus A330ceo en vier Airbus A321LR toestellen in haar vloot. Deze toestellen zijn voorzien van een business class stoel die volledig vlak kan. Daarnaast hebben de A330neo toestellen Wi-Fi aan boord waarbij je gratis tekstberichten kunt versturen. De neo toestellen zijn vanaf de ingebruikname voorzien van de nieuwste cabines en de andere toestellen zijn gerenoveerd.

Door het verlaten van de A330 met registratie CS-TOG heeft TAP nu een van de jongste vloten ter wereld. Daarnaast waren er ook een aantal A340 toestellen die de vloot hebben verlaten. Alle passagiers die met de Star Alliance luchtvaartmaatschappij vliegen hebben nu een consistente beleving doordat de cabines over de verschillende type toestellen nu gelijk is.

Passagiers die met TAP business class vliegen krijgen aan boord een amenity kit. Deze bevat alle producten die je tijdens een lange vlucht goed kunt gebruiken.

TAP amenity kit
TAP amenity kit

Afbeeldingen ©TAP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *