Air France vergroot codeshares naar Japan & Australia

A330 economy Class

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vanaf het zomerseizoen van 2019 vergroot Air France de codeshares richting Japan en Australie volgens RoutesOnline. Deze samenwerking gaat de Franse luchtvaartmaatschappij aan met Korean Air en China Airlines. Ook gaan Air France en KLM een codeshare aan met Virgin Atlantic voor 24 routes. Meer informatie daarover kun je in dit artikel vinden.

Air France codeshares richting Japan & Australie

Door de nieuwe codeshare overeenkomst kunnen passagiers met verschillende vluchten van de twee maatschappijen vliegen op één ticket en profiteren van betere aansluitingen. Hierdoor kun je het eerste stuk met Air France vliegen en vervolgens met Korean Air of China Airlines.

Met Korean Air gaat het om de volgende bestemmingen van en naar Seoul Incheon in Zuid-Korea:

  • Brisbane
  • Kagoshima
  • Komatsu
  • Okinawa
  • Sydney
  • Tokyo Haneda

Ook gaat de luchtvaartmaatschappij dus samenwerken met China Airlines. Dit gaat om de volgende route richting Australie:

  • Taipei Taoyuan – Brisbane

KLM heeft ook een codeshare overeenkomst richting Australie met Qantas. Hierdoor kun je via Singapore naar Sydney, Melbourne, Brisbane en Perth reizen op één ticket. De bagage wordt ook direct doorgestuurd naar de eindbestemming, dus die hoef je niet op te halen gedurende je tussenlanding (of tussenstop). Tegelijkertijd wordt de QF-code toegevoegd aan de vlucht tussen Amsterdam en Singapore.

Welke toestellen vliegen er rond met een SkyTeam Livery?

Afbeelding ©Skyteam/Korean Air/Air France

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *