Air France reizigers ontvangen nieuwe comfort kit in La Première3 min leestijd

Air France reizigers ontvangen nieuwe comfort kit in La Première

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Air France heeft de laatste tijd veel vernieuwingen aangekondigd. Ben Smith, CEO Air France-KLM heeft aangegeven dat de Franse tak van het bedrijf zich ook meer moet focussen op de zakelijke reizigers. First- en Business Class moeten weer een beleving worden bij Air France. Air France vliegt momenteel met een moderne cabine in de Boeing 787 en de Airbus A330, die overigens onlangs is vernieuwd. De andere toestellen laten hier en daar wat te wensen over. Cabines in bijvoorbeeld de A380 worden in de nabije toekomst aangepakt en verbeterd. Maar bij het vernieuwen van de cabines blijft het niet. De maatschappij heeft naar aanleiding van haar 85ste verjaardag een speciale comfort kit aangekondigd voor reizigers in Premium Economy en Business Class. Nu zijn vanaf 22 februari ook de comfort kits in La Première vernieuwd.

Hoe zien ze eruit?

De nieuwe comfort kit in La Première wordt dus al sinds 22 februari j.l. uitgedeeld aan haar reizigers die in de meest luxe cabine van Air France reizen. De nieuwe kit wordt geleverd in twee verschillende kleuren. Namelijk een soort bruine kleur en witte kleur. De binnenkant van de comfort kits zijn blauw (witte variant) en oranje (bruine variant). De kits bevatten een magnetische sluiting en hebben ook een bijzonder design waarbij het bovenste gedeelte open geklapt kan worden.

Air France wil met de nieuwe kits exclusiviteit, personalisatie en verfijning bieden aan haar La Première reizigers.

Air France reizigers ontvangen nieuwe comfort kit in La Première
De twee varianten van de vernieuwde comfort kits in La Première.

De inhoud

Zoals in elke comfort kit zijn er natuurlijk verschillende amenities toegevoegd. In deze comfort kits van Air France zitten ook verschillende amenities, namelijk een kam, een nachtmasker, oordopjes, oortelefoonhoes, en ook een speciale Air France pen met het Air France embleem erop.

Air France reizigers ontvangen nieuwe comfort kit in La Première

Naast de bovengenoemde amenities zitten er ook nog verzorgingsproducten van het merk Carita in de comfort kit. Carita is een luxe verzorgingsproduct. De volgende items van de Carita verzorgingsproducten zijn toegevoegd aan de kit:

  • Een crème voor de ogen en lippen, ‘Soin sublimateur 3 Ors’,
  • Een origineel, jong handenserum, ‘Progressif Lift fermeté’,
  • Een vocht inbrengende en regenererende crème, ‘Baume de nuit’,
  • Een oogverzorgingsproduct, ‘Combleur Fondamental’,
  • Een exclusieve aanbieding voor een haarverzorgingsbehandeling met styling.

Air France reizigers ontvangen nieuwe comfort kit in La Première

Vliegen in La Première

De nieuwe comfort kits zijn wel erg exclusief uiteraard. Het is voor de meeste reizigers niet vanzelfsprekend om in La Première te vliegen. Wil je graag een keer ervaren hoe het is om in deze cabine te vliegen, dan zijn er een aantal mogelijkheden. Gewoon een vlucht boeken naar een van de verschillende bestemmingen waar Air France heen vliegt. Dit zal je dan veel geld kosten. Hier een voorbeeld vanuit Parijs naar Mexico.

Air France reizigers ontvangen nieuwe comfort kit in La Première

Je kunt natuurlijk ook een vlucht boeken met gespaarde Miles. Hierbij dezelfde vlucht als hierboven bekeken. Je betaalt dan al gauw 400.000 Miles! Dat is best een hoop. Business Class is dan toch een stuk voordeliger.

Air France reizigers ontvangen nieuwe comfort kit in La Première

Een andere optie zou kunnen zijn om een Air France vlucht waarbij de La Première cabine aanwezig is te kunnen boeken in een andere cabine. Hierna bel je om te upgraden en te vragen wat het zou kosten in Miles. Het aantal Miles dat je dan bij moet leggen is afhankelijk van de boekingsklasse en cabine waarin je geboekt hebt. Maar ook bestemming en seizoen/datum spelen hierbij een rol. Maar wellicht dat je beter nog even kan wachten tot dat de cabines zijn vernieuwd. Zodra daar meer over bekend is laten we dat hier op InsideFlyer weten.

Bron en beeldmateriaal: Air France

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *