Air France opent nieuwe lounge in Los Angeles5 min leestijd

Nieuwe Air France lounge in Los Angeles geopend

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Air France heeft gisteren haar nieuwe lounge in Los Angeles (LAX) geopend. De lounge is gevestigd in de internationale terminal en is ook te bezoeken voor KLM passagiers.

Air France lounge in Los Angeles

De nieuwe Air France lounge is gelegen in het Midfield Satellite Concourse van de Tom Bradley International Terminal (TBIT) op de luchthaven van Los Angeles (LAX). Hier vertrekken ook de Air France en KLM vluchten.

In het hart van de lounge bevindt zich een eetgedeelte dat de Franse keuken presenteert. Gedurende de dag is er een aanbod met waar en koude opties, hartige en zoete gerechten en vegetarische menu’s.

Aan de bar is een ruime keuze aan Franse wijnen en champagnes, sterke dranken en lokale bieren beschikbaar, evenals cocktails en mocktails.

Uit het zicht is er een ander gebied gewijd aan ontspanning en rust, met een meer ingetogen sfeer. Er is ook een werkruimte met grote ergonomische fauteuils en een afgesloten cabine voor telefoongesprekken, om rust en stilte in de lounge te garanderen.

De ontvangstbalie is uitgerust met kiosken. Passagiers kunnen hier hun instapkaart scannen. Er zijn ook douches beschikbaar in de lounge.

Clarins spa, First Class passagiers & Flying Blue Ultimate

Vanaf september is er ook een Clarins spa beschikbaar. Passagiers kunnen een reservering maken bij binnenkomst. Reizigers in First Class (La Premiere) kunnen dit ook van te voren regelen.

Voor First Class passagiers is er ook een privégedeelte beschikbaar. Er is plaats voor maximaal 12 passagiers in deze ruimte. Het biedt ook uitzicht op de start- en landingsbanen van de luchthaven. In de Clarins spa kunnen La Première passagiers ook kiezen voor een exclusieve “ontstress” behandeling.

Flying Blue Ultimate passagiers hebben ook toegang tot een exclusief gereserveerd gebied, gelegen dicht bij het eetgedeelte. Deze exclusieve nis beschikt over grote fauteuils.

Toegang tot de Air France lounge

De Air France lounge in Los Angeles is dagelijks geopend van 09.00 tot 23.30 uur lokale tijd. Er is plaats voor 172 passagiers en de lounge is ruim 1.100 vierkante meter groot.

Passagiers van Air France die reizen in de First Class cabine krijgen gratis toegang tot de lounge. Dat geldt ook voor Business Class passagiers die niet op een light-tarief ticket reizen. Flying Blue Elite Plus leden krijgen ook gratis toegang. Business Class passagiers die reizen met KLM krijgen ook toegang, op voorwaarde dat zij geen light-tarief ticket hebben.

Flying Blue Ultimate status

Afbeeldingen ©AirFrance/FlyingBlue

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *