Air France opent volgende maand de lounge in Los Angeles2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vorig jaar werd al duidelijk dat Air France plannen had om een eigen lounge te openen op de luchthaven van Los Angeles. Deze lounge gaat volgende maand open.

Air France opent in juni de lounge in Los Angeles

De nieuwe Air France lounge is gelegen in de Tom Bradley International Terminal (TBIT) op de luchthaven van Los Angeles (LAX). Passagiers kunnen deze lounge straks vinden in het Midfield Satellite Concourse.

De lounge is ruim duizend vierkante meter groot en Air France heeft een optie om dit binnen zes maanden verder uit te breiden. Het leasecontract voor de lounge is afgesloten voor vijftien jaar.

Op 21 juni 2024 opent de lounge officieel haar deuren. Passagiers van Air France en KLM kunnen dan gebruik maken van de lounge in Los Angeles. Ook SkyTeam partners kunnen er gebruik van maken.

Vernieuwde Air France lounge in San Francisco

Toegang tot de lounge

Air France en KLM passagiers die in Business of First Class reizen krijgen toegang tot de lounge indien zij niet reizen op een light-ticket. Daarnaast krijgen Flying Blue Elite leden kosteloos toegang tot de lounge. Dat geldt ook voor SkyTeam Elite Plus leden.

De verwachting is ook dat passagiers met een Priority Pass gebruik kunnen maken van de lounge. Vaak zijn de tijden rondom het vertrek van de Air France en KLM vluchten dan wel uitgesloten om drukte te voorkomen.

Tot 21 juni krijgen Air France en KLM passagiers toegang tot de Qantas Business Class lounge. First Class passagiers krijgen toegang tot de Qantas First Class lounge. Passagiers kunnen ook gebruik maken van de Korean Air lounge op de internationale luchthaven.

A350-900 Air France Air France Los Angeles

Afbeeldingen ©AirFrance

Reacties

  1. Jack zegt

    Sorry maar de Korean airlines lounge wordt al een tijd niet meer aangeboden. Daarentegen heb ik enkele malen kunnen genieten van de uitstekende lounge van Cathay Pacific waarmee AF een regeling heeft voor haar business class pax.
    Zeker een enorme verbetering in vergelijking met de uitgeleefde lounge van Korean waar enkel wat noodle soepjes werden aangeboden. In tegenstelling tot de lounge van cathay biedt de Korean lounge wel een gevarieerder uitzicht over de terminal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *