Air France-KLM gaat uitbreiden in India1 min leestijd

Air France-KLM

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Air France-KLM gaat het aanbod aan bestemmingen in India uitbreiden. De maatschappij sluit namelijk een codeshare overeenkomst met Indigo.

Air France-KLM breidt uit in India

Volgend jaar voegt de Frans-Nederlandse maatschappij in totaal 25 nieuwe bestemmingen in India toe aan het aanbod. Op dit moment vliegt de maatschappij al op vier Indiase bestemmingen. Vanaf februari 2022 kunnen passagiers vanuit Bangalore, Chennai, Delhi en Mumbai overstappen op 25 bestemmingen met Indigo. Doordat de codeshare overeenkomst wederzijds is krijgen passagiers van Indigo ook toegang tot in totaal 250 bestemmingen van Air France-KLM.

India, Air France-KLM
Vanaf februari hebben passagiers van Air France-KLM toegang tot 25 meer bestemmingen in India.

De samenwerking met Indigo komt niet als een verrassing. Aanvankelijk werkte Air France-KLM namelijk al samen met het Indiase Jet Airways waardoor reizigers al toegang hadden tot een groot aanbod aan bestemmingen in India. Daar kwam helaas een einde aan doordat deze maatschappij failliet is gegaan.

Over Indigo

Indigo is een Indiase low-cost maatschappij en heeft de grootste hub in New Delhi. Het is de grootste luchtvaartmaatschappij op de Indiase binnenlandse markt en vliegt daarnaast ook naar een aantal bestemmingen buiten India. De maatschappij is opgericht in 2005 en vliegt voornamelijk met Airbus toestellen. Mocht je in de toekomst een aansluitende vlucht hebben in India is de kans groot dat je in een Airbus A320 komt te zitten. Daarnaast heeft Indigo ook nog eens 25 Airbus A321LR toestellen in bestelling staan.

Uitgelichte afbeelding: Air France-KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *