Air France geeft je €50 korting op je ticket vanaf Duitsland1 min leestijd

Nieuwste Business Class Air France B777-300ER ©Air France

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Als je nu een vliegticket boekt via de Duitse website van Air France, dan krijg je €50,- korting op je ticket. Deze korting is ook geldig voor KLM (KL) vluchtnummers. De vluchten moeten wel starten in Duitsland.

Air France geeft €50,- korting

Als je uiterlijk 20 februari 2023 een ticket boekt dan krijg je dus €50,- korting. Je moet uiterlijk op 30 juni 2023 vertrekken en dat is ook de datum dat de laatste retourvlucht mag zijn. Vrijwel alle bestemmingen komen in aanmerking met uitzondering van Mauritius, China, Parijs en Amsterdam.

Om gebruik te maken van de korting moet je de kortingscode ‘FEBRUARY14’ invoeren bij ‘enter a voucher or discount code’ in het boekingsproces. Het is alleen geldig voor vluchten die vertrekken vanaf Duitsland, zoals bijvoorbeeld Düsseldorf, München of Frankfurt.

Air France €50,- korting Valentijnsdag ©AirFrance

Daarnaast moet het ticket voor toeslagen en belastingen minimaal €160,- bedragen. Vluchten met een Air France (AF) en KLM (KL) vluchtnummer komen in aanmerking. Die twee luchtvaartmaatschappijen mogen ook alleen de vluchten uitvoeren want codeshare vluchten komen niet in aanmerking.

De korting is geldig voor reizen in Economy class, Premium Economy en Business Class. Je kunt dus ook bijvoorbeeld een ticket boeken in de nieuwe Premium Comfort cabine van KLM of de nieuwste Business Class van Air France.  Het is niet mogelijk om de korting te gebruiken voor een ticket in de La Première/First Class cabine van de luchtvaartmaatschappij.

Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar die in aanmerking komen voor de korting. De exacte en complete voorwaarden kun je vinden op de website van Air France.

Op deze routes vliegt KLM als eerste met Premium Comfort Class
KLM Premium Comfort cabine

Afbeeldingen ©AirFrance/KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *