Air France en Hertz starten exclusieve transfer service

Air France Hertz DriveU

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Air France en Hertz zijn samen een exclusieve transfer service begonnen, genaamd Hertz DriveU. De service was al beschikbaar voor La Première reizigers, maar nu kan iedereen hier gebruik van maken. Je kunt gemakkelijk een auto met chauffeur bestellen om naar het vliegveld te gaan of van je bestemming naar je hotel in meer dan 70 landen.

Privé chauffeur

Met de Hertz DriveU service heb je eigenlijk een privé chauffeur tot je beschikking. Je wordt thuis opgehaald en op de luchthaven afgezet. Het is vervolgens ook mogelijk om vanaf de luchthaven van je bestemming weer afgezet te worden bij je hotel. Uiteraard dient er wel een Hertz locatie gevestigd te zijn op de betreffende luchthavens. Je kunt kiezen uit drie verschillend soorten auto’s (Standard, Premium of Luxury) of een busje. De kosten zijn afhankelijk van de afstand van de rit.

Bij aankomst op de luchthaven van je bestemming wordt je opgewacht door je chauffeur met een tablet met je naam erop. Je kunt tot 90 minuten na aankomst van de vlucht instappen, dit is wel afhankelijk van de autocategorie. De service is te boeken tot 3 uur voor de transfer. Je kunt met deze service ook Miles verdienen. Je krijgt namelijk per bestede euro Flying Blue miles + 3 extra miles per bestede euro voor Flying Blue leden.

De service is overigens niet heel goedkoop. Zo betaal je in Nederland een flink bedrag voor een rit van je thuisadres naar de luchthaven Schiphol. Reis je echter met een groep en boek je een busje, dan kan het zeker aantrekkelijk zijn. Je betaalt namelijk een prijs voor alle passagiers. Je kunt de gereserveerde rit alsnog gratis annuleren, maar hier zijn wel voorwaarden aan verbonden. Voor alle informatie van deze service kun je terecht op de website van Hertz DriveU.

Air France en Hertz introduceren een nieuwe taxiservice genaamd Hertz DriveU (Bron: Air France)
Air France en Hertz introduceren een nieuwe taxiservice genaamd Hertz DriveU (Bron: Air France)

La Première

Als je in La Première, de First class cabine van Air France, vliegt dan mag je standaard gebruikmaken van Hertz DriveU. Je wordt dan in Parijs Charles de Gaulle (CDG) afgezet bij de speciale La Première incheckbalie en begeleid naar de First Class Lounge van Air France. Je hoeft hiervoor niet bij te betalen. Air France zegt deze service ook uit te willen bereiken naar andere La Première bestemmingen. Reizigers in First class van de Franse airline kunnen de transfer telefonisch reserveren.

La Première passagiers worden gratis opgehaald door Hertz DriveU (Bron: Air France)
La Première passagiers worden gratis opgehaald door Hertz DriveU (Bron: Air France)

Reacties

  1. Van Gooiland zegt

    Uh . . . je kunt ook gewoon een taxi boeken, waarschijnlijk voor minder geld. Die haalt je ook thuis op, en brengt je gewoon naar de luchthaven. Zelfs naar de speciale La Première incheckbalie, indien gewenst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *