Air Canada hervat vluchten naar Schiphol1 min leestijd

Boeing 787-9 Dreamliner van Air Canada boven de Rocky Mountains (Bron: Air Canada)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Air Canada gaat vanaf december weer passagiersvluchten uitvoeren tussen Toronto en Schiphol. Eerder kondigde Canada al aan om de grenzen weer te openen.

Air Canada terug op Schiphol

Air Canada is op dit moment wel actief op Schiphol, maar alleen voor vrachtvervoer. Vanaf december kunnen gevaccineerde reizigers weer vliegen met de Canadese maatschappij tussen Schiphol en de grootste stad van Canada. De maatschappij vliegt vanaf dan twee keer per week tussen beide steden. Op de route tussen Toronto en Schiphol zet Air Canada een Boeing 787-9 Dreamliner in. In dit toestel is plaats voor in totaal 298 zitplaatsen, waarvan 30 in business class, 21 in premium economy en 241 in economy.

De Economy cabine aan boord van de Boeing 787 Dreamliner van Air Canada (Bron: Air Canada)
Vanaf december vliegt Air Canada weer tussen Toronto en Schiphol. (Bron: Air Canada)

De vlucht vanuit Amsterdam vertrekt elke donderdag en zaterdag om 11:55 lokale tijd en komt in de middag om 14:05 aan in Toronto. De terugvlucht vetrek elke woensdag en zaterdag om 21:55 vanuit Toronto en komt de volgende ochtend om 10:00 aan op Schiphol. Sinds juni dit jaar vliegt Air Canada trouwens ook al een aantal keer per week tussen Brussel en Montreal. Deze frequentie wordt binnenkort verhoogd naar een dagelijkse vlucht. Op deze route zet Air Canada een Boeing 777 in.

Air Canada 777
Sinds juni dit jaar vliegt Air Canada ook weer tussen Brussel en Montreal. (bron: Air Canada)

Uitgelichte afbeelding: Air Canada

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *